Kreta

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Kreta (1287)
Plaatsen
Fodele (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Fodele op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Fodele daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Fodele:

Zomervakantie Atlas toppers in Fodele

Hotel Fodele Beach & Waterpark Holiday Resort

Griekenland Kreta Fodele

Fodele Beach & Water Park Holiday Resort ligt op een unieke locatie met een prachtig uitzicht op het zandstrand van Fodele. Een ander groot pluspunt van dit heerlijke hotel is het waterpark,

met maar liefst 7 glijbanen. Kinderen zullen zich hier zeker vermaken, maar ook voor volwassenen kan een spectaculaire glijbaan nog heel veel plezier opleveren. En na al dat waterpret in het zwembad, of dankzij het zandstrand voor de deur, ben je misschien wat hongerig geworden. Gelukkig is de all inlclusive formule hier lekker uitgebreid.

Het uitgebreide resort is tegen een heuvel gebouwd en beschikt over gezellige kamers in bungalowstijl. Dit maakt je verblijf helemaal comfortabel. Maar als je dan ook nog eens jezelf helemaal in de watten kunt laten leggen, terwijl de kinderen worden vermaakt door het animatieteam, is een verblijf hier meer dan compleet.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Fodele Beach

Griekenland Kreta Fodele

Het 5-sterren hotel Fodele Beach, met prachtig uitzicht over de baai, is gelegen aan een prachtig zandstrand. Het hotel beschikt over een waterpark uitgerust met 6 zwembaden en glijbanen. Daarnaast biedt het

hotel verschillende faciliteiten aan vo...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen