Kreta

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Kreta (1287)
Plaatsen
Koroni (3)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Koroni op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Koroni daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Koroni:

Zomervakantie Atlas toppers in Koroni

Appartement Pelagia

Griekenland Pelopónnesos Koroni

Wanneer we aankomen bij Appartementen Pelagia worden we gastvrij ontvangen door de vriendelijke eigenaren Nikos en Pelagia. We gaan even lekker in de tuin zitten en terwijl Pelagia een drankje voor ons

inschenkt, verteld Nikos over wat er allemaal te zien en te doen is in de omgeving. Handig al die tips! Hierna brengt Nikos ons naar het appartement. We gaan meteen een kijkje nemen op ons balkon. Wow, wat een mooi uitzicht over de baai! Wij zien ons hier al iedere ochtend genieten van een heerlijk ontbijtje.

Aan het eind van de middag gaan we op aanraden van Nikos naar Koroni. Dit leuke havenplaatsje straalt lekker veel rust uit. We gaan aan de haven op een terrasje van een taverne zitten. Vanaf hier kijken we uit op het prachtige Taygetos-gebergte. Mooi! Naarmate de avond valt wordt het hier steeds gezelliger? We proosten op een fijne avond. Jámas!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Griekenland Pelopónnesos Koroni

Het echte Griekse vakantiegevoel ervaar je bij Appartementen Zanga Beach! Hier kom je helemaal tot rust. Dit leuke complexje is gebouwd tegen een heuvel en bestaat uit verschillende gebouwtjes, met een

typisch Griekse wit-blauwe bouwstijl. De studio?s en appartementen zijn eenvoudig, maar goed verzorgd. Onder het genot van een verkoeling drankje in de gezellige taverne geniet je van een schitterend uitzicht op de helderblauwe zee. ?s Avonds kun je in het restaurant genieten van een lekkere Griekse maaltijd. Heb je zin om te zwemmen? Het heerlijke Zanga-strand en de heldere zee liggen voor de deur. Via een hellende weg loop je zo naar het schitterende dorpje Koroni. Langs de kade van de haven bevinden zich een aantal leuke restaurantjes en taverna?s, waar je de vakantiedag gezellig af kunt sluiten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Zanga Beach

Griekenland Kreta Koroni

Perfect aan de zuidzijde van de landtong van Koroni gelegen accommodatie, vlak bij het strand.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen