Samos

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Samos (225)
Plaatsen
Kerveli (3)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Kerveli op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Kerveli daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Kerveli:

Zomervakantie Atlas toppers in Kerveli

Villa Platanaki

Griekenland Samos Kerveli

Vila Platanaki valt niet in één woord te omschrijven. Is het de gastvrijheid en behulpzaamheid van de eigenaren, de netheid van de appartementen of het mooie uitzicht? Of misschien is het wel

het prive-stand met beach bar en ligbedden? Wat het ook is, het zijn allemaal ingrediënten om helemaal tot rust te komen. Het is hier écht genieten. Vanaf ons ruime balkon hebben we prachtig uitzicht over de baai van Kerveli en de Egeïsche Zee. In de verte kunnen we zelf Turkije zien liggen. Vila Platanaki heeft een eigen stukje strand op loopafstand van de appartementen. Hier is het heerlijk ontspannen. â€?s Avonds genieten we van een lekker visje bij de taverne om de hoek.

Kerveli is een leuk dorpje met smalle straatjes. Het is een heerlijke plek voor rustzoekers, je vindt hier dan ook geen grote groepen toeristen. Kerveli heeft een prachtig kiezelstrand, gelegen in een kleine inham met blauwgroen, warm, serene en ondiepe wateren. In de buurt vind je een aantal goede vistavernen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Kerveli Village

Griekenland Samos Kerveli

Hotel Kerveli Village ligt aan één van de mooiste baaien in Samos. De mooie ligging van het hotel geeft u een indrukwekkend uitzicht over het landschap. Het hotel bestaat uit zes gebouwen

in een traditionele stijl met daar omheen prachtige tuinen. Door de vele faciliteiten van het hotel, zoals een heerlijk zwembad en een privéstrand, heeft u alles wat u nodig heeft om lekker te genieten tijdens uw vakantie. In het dichtstbijzijnde dorpje Paleokastro zijn een aantal winkeltjes te vinden en voor een leuk uitstapje gaat u naar Samos stad met vele bezienswaardigheden. Bij Hotel Kerveli Village gaat u een heerlijke vakantie tegemoet!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Aparthotel Sunwaves

Griekenland Samos Kerveli

Het traditionele Aparthotel Sunwaves past goed bij het dorpje Kerveli, want op beide plekken zul je de Griekse sfeer met al je zintuigen ervaren. Je bent tenslotte ook op veelzijdig Samos en

het is dan wel zo leuk om hier wat van mee te krijgen. De rust heerst overal en het kiezelstrand ligt pal voor de deur.. wat een heerlijkheid! Wil je nog meer ontdekken? Dan gaat er 2 maal per week een shuttlebus naar Samos-Stad, waar wederom vele bewonderingswaardigheden op je staan te wachten!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen