Skiathos

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Skiathos (43)
Plaatsen
Achladies (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Achladies op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Achladies daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Achladies:

Zomervakantie Atlas toppers in Achladies

Griekenland Skiathos Achladies

Je bent verzekerd van een ontspannende vakantie in Elenis Village!Appartementen Elenis Village is heerlijk rustig gelegen, met het centrum van Achladies op ongeveer 10 minuten loopafstand en Skiathos-Stad op ongeveer 3 kilometer.

Je kunt heerlijk tot rust komen in Appartementen Elenis Village. De omgeving is groen en er is een tuin met vele citroenbomen en bloemen. Bij het zwembad is een poolbar waar je de hele dag verschillende snacks kunt proeven en lekkere cocktails kunt drinken.Tevens is er een regelmatige busdienst die je om de 10-15 minuten naar Skiathos-Stad brengt of naar een van de prachtige stranden van Skiathos.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Elenis Village

Griekenland Skiathos Achladies

U bent verzekerd van een ontspannende vakantie in Elenis Village.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen