Skiathos

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Skiathos (43)
Plaatsen
Kanapitsa (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Kanapitsa op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Kanapitsa daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Kanapitsa:

Zomervakantie Atlas toppers in Kanapitsa

Hotel Plaza

Griekenland Skiathos Kanapitsa

Tussen de olijf- en dennenbomen verscholen ligt het schitterende Hotel Plaza. Op deze plek kun je heerlijk relaxen terwijl je van de prachtige omgeving geniet, want het panorama vanuit het hotel is

in één woord adembenemend. Je kunt hier een duik in het zwembad nemen terwijl je van een verkoelend zee briesje geniet en voor kinderen is er een speeltuintje. Dit hotel is ideaal om een heerlijk ontspannen en rustige vakantie te vieren. Voor wat meer actie kun je naar het strand gaan waar meerdere watersporten worden beoefend, via een hellende weg sta je binnen de kortste tijd al met je tenen in het warme zand.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Kanapitsa Mare Spa & Wellness

Griekenland Skiathos Kanapitsa


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen