Adriatische kust

Werkwijze
Landen
Italië (3954)
Plaatsen
Cervia (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Cervia op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Cervia daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Cervia:

Zomervakantie Atlas toppers in Cervia

Hotel Roma

Italië Adriatische kust Cervia

Hotel Roma (Cervia; Adriatische Kust)Recent gerenoveerd driesterrenhote, uitermate geschikt voor kinderen. Gelegen in de gezellige hoofdstraat van Cervia en op ca. 500 m van het historische centrum. Op loopafstand van het strand.

Er zijn voldoende...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Club Dante

Italië Adriatische kust Cervia

Club Hotel Dante is zeer centraal gelegen en omgeven door pijnbomen. Het hotel is slechts door de boulevard gescheiden van het strand. In de directe omgeving vindt u talrijke winkels, restaurants, bars

en ontspanningsmogelijkheden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen