Sardinië

Werkwijze
Landen
Italië (3954)
Regio's
Sardinië (21)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Baja Sardinia op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Baja Sardinia daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Baja Sardinia:

Zomervakantie Atlas toppers in Baja Sardinia

Hotel Pulicinu

Italië Sardinië Baja Sardinia

In Hotel Pulicinu geniet u van alle rust en ruimte. De omgeving is hier prachtig en u gaat hier zeker genieten van de prachtige hoteltuinen. Tussen de tuinen in, ligt het heerlijke

zwembad. In alle rust kunt u hier genieten van het mooie uitzicht en het warme zonnetje. De inrichting is in traditionele stijl, waardoor u het echte Sardinië gevoel zult ervaren. Uw vakantie belooft hoe dan ook een ware belevenis te worden!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Airone

Italië Sardinië Baja Sardinia

Wat een goede service en wat een ruime kamers! Dit zal je direct opvallen tijdens je verblijf in Hotel Airone. Want zeg nou zelf, dit wenst iedereen toch op zijn vakantie? Je

deuren openslaan, het zonnetje schijnt volop en de mooie baai ligt te wachten op je stranddagje. Lekker eten is bijna een must tijdens je vakantie op Sardinië, dus schuif je stoel aan in het culinaire restaurant en laat het een vakantie zijn om even helemaal weg te zijn.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen