Istrië

Werkwijze
Landen
Kroatië (752)
Regio's
Istrië (377)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Premantura op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Premantura daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Premantura:

Zomervakantie Atlas toppers in Premantura

Villa Istra

Kroatië Istrië Premantura

De appartementen van Villa Istra liggen in het centrum van Prementura. Bij de appartementen binnen vind je allerlei voorzieningen en faciliteiten. Alles om ervoor te zorgen dat jij hier een heerlijke vakantie

kunt hebben. Vanuit deze moderne en strakke vakantieverblijven kun je die o zo mooie regio goed verkennen.

Te beginnen bij het strand van Prementura. Hier kun je heen wandelen. Het plaatsje ligt op het schiereiland Kamenjak, het meest zuidelijke stukje land van Istrië. Het is om vele redenen een bijzonder stukje land. Eerst al door de vorm: de kustlijn kronkelt behoorlijk. Je hebt hierdoor veel lange en veel kleine stranden. Verder is het een erg groen en rustig gebied. Een heerlijke vakantieplek dus!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Camping Stupice

Kroatië Istrië Premantura

Camping Stupice ligt op het schiereiland Kamenjak in een beschermd natuurgebied. Op slechts 1 kilometer afstand van de camping ligt het pittoreske plaatsje Prementura en de stad Pula vindt u op ongeveer

10 kilometer afstand, beide steden zijn een bezoek meer dan waard. De camping is omgeven door talrijke baaien en eilandjes waar je soms nog dinosaurusresten kunt vinden. In het hoogseizoen huurt u gemakkelijk een bootje waarmee u deze eilandjes kunt bezoeken. De Plitvice meren zijn ook een absolute aanrader als u er eens een dagje op uit wilt. Blijft u liever op de camping dan hoeft u zich ook niet te vervelen. Minigolf, tennis, volleybal en diverse watersporten behoren tot de mogelijkheden. Voor een veelzijdige vakantie brengt u een bezoek aan camping Stupice!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Premantura Dom

Kroatië Istrië Premantura

Vanuit appartementen Premantura Dom kun je gemakkelijk de kaap Kamenjak verkennen. De vele wegen en paden leiden je naar de meest verborgen plekken. Onderweg kom je langs  miniatuur stranden en kleine eilandjes.

In de omgeving duiken of een boottochtje maken langs de kust, voor maar een paar euro.

Vanaf het appartement is het 300 meter lopen tot het wonderschone kiezelstrand, en ook het centrum ligt op maar een klein stukje lopen. In het authentieke centrum heeft veel winkeltjes en restaurantjes waar je plaatselijke lekkernijen kunt proeven.

Premenatura Dom heeft nieuwe, ruime en comfortabel appartementen die zijn ingericht met stijlvolle meubels. De appartementen zijn voorzien van alles wat je nodig zal hebben tijdens je vakantie. Het is een fijne plek om je na een lange dag even terug te trekken. Vooral op het balkon, waar je in alle rust kunt genieten van het heerlijke Kroatische zonnetje!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Kamenjak

Kroatië Istrië Premantura

Het moderne appartement Kamenjak ligt voor de ingang van het nationale park Kamenjak. Het reisboek Lonely Planet beschrijft het park Kamenjak als een van de 10 best onderhouden Middellandse Zee stranden, ?mooi,

wild en niet van deze wereld.?In het park iser van alles te doen. Je kunt een wandeling maken, picknicken met het gezin, snorkelen of deelnemen aan andere watersporten.

Het prachtige kiezelstrand ligt ongeveer 600 meter van het appartement vandaan. Het is een fijne plek om te genieten van het heerlijke klimaat en het frisse water van de kristalhelder Adriatische zee. In het authentieke centrum vind je lieflijke winkeltjes en gezellige restaurants, waar je lokale specialiteiten kunt proeven.

De appartementen zijn ruim en modern ingericht en zijn ideaal om je na een lange dag even terug te trekken. Vooral op het balkon, daar kun je namelijk in gezelschap van een goed boek of je favoriete muziek, genieten van het heerlijke zonnetje.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Stupice

Kroatië Istrië Premantura

Camping Stupice is een middelgrote camping aan het begin van het schiereiland Kamenjak, een beschermd natuurpark. De camping ligt temidden van een pijnbomenbos, is omringd door vele baaitjes en rotst...


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen