Witteveen

Werkwijze
Landen
Nederland (2446)
Regio's
Witteveen (1)
Plaatsen
Drenthe (5)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Drenthe op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Drenthe daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Drenthe:

Zomervakantie Atlas toppers in Drenthe

Hotel Best Western Talens

Nederland Coevorden Drenthe

Een uitstap boordevol binnenpret en magie? Welkom in Plopsa Indoor Coevorden. Dit indoorpark garandeert pure betovering voor de allerkleinsten. Kinderen staan er oog in oog met hun favoriete Plopsa-vriendjes: Bumba, Kabouter Plop

en Mega Mindy. De leuke circusshow met Bumba en Bumbalu is een echt belevenis. En de meer dan 20 thema-attracties beloven glunderende gezichtjes van uw kinderen. Neem hen mee naar De Woeste Zee, de Piratenbaan en De Vliegende Fietsen? Dan wordt een bezoek aan Plopsa Indoor een eerste ontdekkingstocht om nooit te vergeten.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Eden Emmen

Nederland Emmen Drenthe

Emmen staat in de wijde omtrek bekend om zijn Dierenpark. Dit park, dat zich voortdurend innovatief en diervriendelijk ontwikkelt, ligt op loopafstand van Eden Hotel Emmen. Het dierenpark is veel meer dan

een dierentuin: het is een plaats waar jong en oud zich de hele dag kan vermaken. Bezoek ook meteen het overdekte speelparadijs Yucatán, een unieke, speelse uitdaging voor kinderen van alle leeftijden.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Jacust

Nederland Steenbergen Drenthe

De hunebedden liggen op een steenworp afstand van het gezellige hotel en de vele fietsroutes door de omgeving liggen klaar om ontdekt te worden. Het schelpenpad knispert onder de banden. Kronkelpaden brengen

u naar de mooiste gebieden. Hier en daar mooie plaatsjes voor een picknick. In de verste verte niemand te bekennen. Heerlijk ontspannen fietst of wandelt u door de prachtige omgeving van hotel Jachtlust. Wij zorgen er alvast voor dat de fiets en het lunchpakket voor 1 dag helemaal klaarstaan.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Hampshire Wesseling

Nederland Dwingeloo Drenthe

Midden in het pittoreske plaatsje Dwingeloo is Hampshire Hotel – Wesseling gevestigd. Het hotel is een historisch pand gelegen aan de Brink en omgeven met prachtige panden, kleine boerderijtjes en veel groen.

Het gastvrije Dwingeloo is een perfecte locatie voor ontspanning en inspanning. De groene omgeving biedt vele mogelijkheden om te genieten van de rust en ruimte en om de omgeving te verkennen. De vele fiets- en wandelroutes zullen u leiden door de Nationale Parken het Dwingelderveld en het Drents Friese Woud met veel heide, bossen, zandverstuivingen en vennetjes. Niet voor niets is Drenthe bekend als ’s lands meest geliefde fietsprovincie! Boek daarom deze reis bij Peter Langhout reizen!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Het Witte Veen

Nederland Witteveen Drenthe

Deze reis laat u zien hoe mooi ons eigen land is. Geniet van het mooie Drenthe tijdens deze bijzondere busreis inclusief vele excursies. Maak kennis met de historie van de hunebedbouwers en

de turfstekers en beleef de vroegere ambachten tijdens een bezoek aan museumdorp Orvelte. Ook bezoeken we een kaasboerderij en nemen we u mee naar het gezellige Emmen. Verder maken we nog een boottochtje in het waterrijke Giethoorn en bezoeken we de oude vestingstad Bourtange.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen