Tirol

Werkwijze
Landen
Oostenrijk (2010)
Regio's
Tirol (808)
Plaatsen
Brixen (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Brixen op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Brixen daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Brixen:

Zomervakantie Atlas toppers in Brixen

Hotel Alpenhof Brixen

Oostenrijk Tirol Brixen

Hotel Alpenhof Brixen is een 4-sterren hotel en is prachtig gelegen in het Brixental. Via de Tanzer afdaling kunt u naar het hotel skiën. Met de skibus kunt u makkelijk naar Hockbrixen.

Aan wellness faciliteiten ontbreekt het hotel ook niet, u vin...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Brixnerwirt

Oostenrijk Tirol Brixen

Brixen is een schitterende bestemming in het mooie en natuurrijke Tirol. Een gebied met vele mogelijkheden! Het verblijf in het gastvrije hotel Brixnerwirt is een uitstekend uitgangspunt voor een onbezorgde en boeiende

excursievakantie in de mooie Oostenrijkse Alpen. U zult het allemaal meemaken: de Grossglockner-tour, de watervallen bij Krimml, de Swarovski Kristallwereld, Zell am See en nog veel meer! Boek nu meteen en geniet binnenkort van het sfeervolle Tirol.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen