Costa de Lisboa

Werkwijze
Landen
Portugal (1584)
Plaatsen
Sesimbra (3)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Sesimbra op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Sesimbra daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Sesimbra:

Zomervakantie Atlas toppers in Sesimbra

Hotel Quinta Dos Amarelos

Portugal Costa de Lisboa Sesimbra

Bij aankomst worden we met open armen ontvangen door Aleixo, de eigenaar van Quinta dos Amerelos. Hij laat onze hotelkamer zien en verteld van alles over de omgeving. We voelen ons meteen

thuis! In de middag gaan we op aanraden van Aleixo de binnenlanden van Costa de Lisboa ontdekken en dat per fiets!  Deze zijn gewoon te huren bij Quinta dos Amarelos, heel fijn. Aan het einde van de fietstocht stoppen we bij het strand voor een drankje op een van de gezellige terrasjes. Dit is nu echt genieten! Als afsluiting van de dag barbecueën we met vlees dat we gekocht hebben in de naastgelegen plaats ?Meco?, heerlijk!

Morgen hebben we twee leuke activiteiten op het programma. We gaan wandelen in de het natuurpark ?Serra da Arrábida?, waar ook vele soorten vogels te zien zijn én we gaan duiken in de Atlantische Oceaan. Dit heeft Aleixo voor ons geregeld, wat een fantastische service! We hebben er zin in! Ons verblijf bij Quinta dos Amarelos is echt een perfecte combinatie van strand en natuur.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Bungalow Quinta Dos Amarelos

Portugal Lisbon Sesimbra

Bij aankomst worden we met open armen ontvangen door Aleixo, de eigenaar van Quinta dos Amerelos. Hij laat onze bungalow zien en verteld van alles over de omgeving. We voelen ons meteen

thuis! In de middag gaan we op aanraden van Aleixo de binnenlanden van Costa de Lisboa ontdekken en dat per fiets!  Deze zijn te huren bij Quinta dos Amarelos, erg fijn. Aan het einde van de fietstocht stoppen we bij het strand voor een drankje op een van de gezellige terrasjes. Dit is nu echt genieten! Als afsluiting van de dag barbecueën we met vlees dat we gekocht hebben in de naastgelegen plaats ?Meco?, heerlijk!

Morgen hebben we twee leuke activiteiten op het programma. We gaan wandelen in de het natuurpark ?Serra da Arrábida?, waar ook vele soorten vogels te zien zijn én we gaan duiken in de Atlantische Oceaan. Dit heeft Aleixo voor ons geregeld, wat een fantastische service! We hebben er zin in! Later deze week willen we ook nog een bezoekje brengen aan Lissabon, hier hebben we zoveel goede verhalen over gehoord. Ons verblijf bij Quinta dos Amarelos is echt een perfecte combinatie van strand en natuur.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Do Mar

Portugal Costa de Lisboa Sesimbra

Het witgepleisterde Hotel Do Mar ligt tegen een heuvel aangebouwd. Alle kamers hebben hierdoor een schitterend uitzicht over zee en het strand ligt op een korte afstand. Ook kun je in een

korte tijd naar het pittoreske centrum van Sesimbra wandelen.

Als je verkoeling zoekt is er bij het hotel het heerlijke zwembad, maar je kunt ook een duik in het binnenzwembad nemen. Door de ligging van het hotel en de bouw van het zwembad, heb je hiervandaan ook genieten van het panoramische uitzicht. Wanneer je even helemaal wilt wegdromen is een weldadige massage in het wellnesscenter een aanrader.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen