Ibiza

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Regio's
Ibiza (369)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar San Carlos op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar San Carlos daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in San Carlos:

Zomervakantie Atlas toppers in San Carlos

Hotel Can Jordi

Spanje Ibiza San Carlos

Iedere gast verlaat Hotel Can Jordi in San Carlos met een glimlach, en laat dat nu precies zijn wat de eigenaar van het hotel wil. In dit kleinschalige hotel, gelegen in een

idyllische omgeving, kan iedereen helemaal tot rust komen. De natuurrijke omgeving, de fantastische ligging en warme sfeer, zorgen ervoor dat vele gasten hier ook graag weer terugkeren.

Niet ver van de schitterende baai van Cala Llenya en midden in een groene oase van palmbomen en Oleander bomen, vind je dit romantische hotel. De lichte maar warm ingerichte kamers beschikken allemaal over een balkon. Zo kun je ook vanuit je kamer genieten van de prachtige natuur. Met een geheel eigen filosofie sluit dit hotel perfect aan bij de ultieme Ibiza vibe van love, peace en happiness. 

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Can Jordi

Spanje Ibiza San Carlos

In het noordoosten van het mooie Ibiza vinden we deze oase van rust: Can Jordi. Can Jordi ligt in een rustig gedeelte van het eiland en vlakbij het pittoreske strand Cala Llenya.

Wij begrijpen wel waarom zoveel gasten hier iedere keer weer terugkomen? tussen de typische mediterrane planten en prachtige palmbomen kom je hier helemaal tot rust. Probeer in het restaurant eens de paella. Dit was toch wel één van de beste paella die wij hier op Ibiza hebben gegeten! Een andere tip is om bij het hotel fietsen te huren om een mooie fietstocht te maken. De eigenaresse Maria weet vast een aantal leuke fietsroutes voor je!

Wil jij weten waarom veel mensen zo gek zijn op Ibiza? Ga naar Ibiza-Stad en ontdek het zelf! Een romantisch diner in het hart van de oude stad, een spectaculair uitzicht vanaf het kasteel, een drankje doen aan de haven? Ibiza-Stad heeft zoveel te bieden. Vanaf Can Jordi gaat er meerdere keren op een dag een bus naar deze geweldige stad. Komt dit even goed uit!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen