Mallorca

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Regio's
Mallorca (896)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Port d'Antraitx op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Port d'Antraitx daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Port d'Antraitx:

Zomervakantie Atlas toppers in Port D'Antraitx

Hotel Mon Port

Spanje Mallorca Port d'Antraitx

Een zeer gastvrij hotel gelegen aan de rustige zijde van Andraitx. Hotel Mon Port is zee sfeervol en voorzien van vele faciliteiten.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Aparthotel La Pergola

Spanje Mallorca Port d'Antraitx

Aparthotel La Pergola is een zeer knus aparthotel met een grote hoeveelheid faciliteiten. In een aantal gebouwen, verdeeld over de tuin, zijn bungalowkamers aanwezig. Deze kamers zijn ruim en goed verzorgd. Bij

het zwembad zijn voldoende ligbedden en parasols te vinden. In de omgeving vindt u de jachthaven en het gezellige centrum met veel restaurants, winkels en een boulevard waar u heerlijk over kunt slenteren. In het hotel zelf kunt u zich ook uitstekend vermaken, 2 maal per week wordt er live muziek gespeeld.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen