Menorca

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Regio's
Menorca (236)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Cala Canutells op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Cala Canutells daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Cala Canutells:

Zomervakantie Atlas toppers in Cala Canutells

Spanje Menorca Cala Canutells

Rustig gelegen bij het prachtige Cala Canutells-strand ligt het mooie Aparthotel Grupotel Mar de Menorca. Geniet hier elke dag keer op keer van de gezellige sfeer en de uitgebreide keuze aan voorzieningen.


Grupotel

Mar de Menorca is een sfeervolle en gezellige accommodatie met veel voorzieningen. Terwijl jij aan het mooie zwembad heerlijk van de zon aan het genieten bent, spelen de kinderen bij het kinderbad of de kinderspeelsplaats. Ook worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor de kinderen bij de mini- en kidsclub. Wil jij lekker sportief je vakantie doorbrengen? Dan zit je hier zeker goed. Je kan namelijk kosteloos gebruik maken van de tennisbanen.


Het complex is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het strand en het kleine centrum van Cala Canutells. In Cala Canutells vind je een aantal winkeltjes. Voor meer winkels of restaurants ga je naar het grotere en gezellige centrum van Mahón.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Appartement Grupotel Mar De Menorca

Spanje Menorca Cala Canutells

Genieten van de Spaanse zon op Menorca in de appartementen Mar de Menorca, een plek waar men helemaal tot rust komt en waar kinderen lekker vrij kunnen spelen


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Aparthotel Grupotel Mar De Menorca

Spanje Menorca Cala Canutells

Een zeer kindvriendelijk aparthotel, rustig gelegen bij het Cala Canutells-strand.


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen