Turkse Riviera

Werkwijze
Landen
Turkije (3389)
Plaatsen
Yaiza (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Yaiza op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Yaiza daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Yaiza:

Zomervakantie Atlas toppers in Yaiza

Villa De Hilario

Spanje Lanzarote Yaiza

Wanneer we aan komen rijden bij Villas de Hilaro, staat een vriendelijk uitziende vrouw ons op te wachten. Het is de vrouw van de eigenaar José. Na een kort praatje gaat ze

weer weg en kunnen wij in alle rust bijkomen van de reis. En dat kan hier goed! We hebben namelijk ons eigen privé zwembad. Ook onze villa zelf is heel fijn. We komen hier niets tekort. Het leuke aan de villa is dat geen één kamer hetzelfde is. José wilde namelijk niet dat Villa de Hilaro het zoveelste vakantieverblijf op het eiland zou worden. Hij wilde er iets bijzonders van maken en daarom liet hij voor elke kamer een kunstenaar komen. Bijzonder hoor!

Het is fijn dat we een auto hebben zodat we zoveel mogelijk bijzondere plekjes van dit mooie eiland kunnen ontdekken. Vandaag hebben we een bezoek gebracht aan de grotten van Cueva de los Verdes. Door een grote halfopen trechter daal je langzaam af naar de langste lavatunnel ter wereld, om uiteindelijk aan te komen bij ondergrondse meren. Een onvergetelijke ervaring! Hierna zijn we gaan eten bij het restaurant ?La Casona de Yaiza? van José. Dit is echt een aanrader!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Rural Finca De Las Salinas

Turkije Turkse Riviera Yaiza

Hotel Rural Finca de las Salinias is een heerlijk hotel. Het is gevestigd in een 18e eeuws herenhuis met een prachtige architectuur met romantische tuinen en exotische bomen. Geniet van de sfeer!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen