Nevada

Werkwijze
Regio's
Nevada (2)
Plaatsen
Las Vegas (2)
Over de Zomervakantie Atlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Las Vegas op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Las Vegas daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze zomer vakantie atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Las Vegas:

Zomervakantie Atlas toppers in Las Vegas

Finca La Venta

Spanje Tenerife Las Vegas

Vlakbij het romantische dorpje Las Vegas vinden we deze kleine oase van rust: Finca La Venta. Wat is het hier fijn zeg. Het is rustig gelegen, er een mooie tuin en een

heerlijk zwembad. Daarnaast kunnen we hier iedere dag genieten van het schitterende uitzicht. Zo hoort vakantie te zijn! En ook de omgeving is top. In de buurt vind je een klein lokaal restaurantje waar je typische Canarische gerechten kunt krijgen. Een aanrader! Blijf je liever gewoon een dagje hier? Dat kan ook heel goed. Heerlijk relaxen aan het zwembad en ?s avonds een lekkere barbecue in de tuin. Sluit de dag af met een wijntje terwijl je van de zonsondergang geniet. Heerlijk zo?n dag!

Wat is het toch fijn dat we een auto hebben! Binnen een klein kwartiertje zijn we al op het strand en daarnaast kunnen we gemakkelijk veel andere plekjes bezoeken. Breng eens een bezoek aan het ?Nationaal Park Del Teide? of ga lekker shoppen in Santa Cruz. Je kunt natuurlijk ook gewoon de auto een dagje laten staan en een mooie wandeling maken in de buurt. Wat je ook gaat doen, je zult hier een topvakantie beleven!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Las Vegas City Trip Four Quee

Verenigde Staten Nevada Las Vegas

Uiteraard alleen bij Peter Langhout Reizen. Want zij stelden deze ongehoord laag geprijsde superspecial naar swingend LAS VEGAS samen. LAS VEGAS is uniek en wie wil er niet een keer geweest

zijn? Dat maken wij nu voor iedereen mogelijk want 599 is natuurlijk geen geld voor een 7 daagse special waarbij is inbegrepen de vliegreis van Amsterdam naar Las Vegas en terug (met een overstap), alle luchthaventaxen de brandstoftoeslag en een verblijf van 5 nachten in een goed hotel in Las Vegas. WE HEBBEN PER VERTREKDATUM SLECHTS EEN TIENTAL TICKETS EN HOTELKAMERS VOOR DEZE SUPERLAGE PRIJZEN BESCHIKBAAR DUS MET NADRUK GELDT WEL ; OP IS OP.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: 0.0/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen