Rondreizen

Werkwijze
Egypte

De wereld ontdekken als echte avonturier

De wereld ligt aan uw voeten tijdens het maken van een onvergetelijke rondreis. De ene dag draait het allemaal om luieren op een tropisch wit zandstrand. Om de volgende dag een wereldstad te bezoeken en bekende bezienswaardigheden te fotograferen. En weer een dag later ontdekt u adembenemende natuurgebieden. Tijdens het rondreizen zult u zich geen moment vervelen. Bijvoorbeeld met reisorganisatie Kras kunt u letterlijk de hele wereld ontdekken. Alleen, samen of met een grote groep; de mogelijkheden zijn eindeloos. Net zoals de bestemmingen dat zijn.

De Big 5 spotten tijdens een safari in Afrika

Dankzij de uitgestrekte safariparken, wilde dieren en indrukwekkende natuurgebieden is Afrika een geliefde bestemming voor een rondreis. Op safari in Zuid-Afrika en de Big 5 spotten is voor velen een droom. Kras laat die droom uitkomen tijdens een avontuurlijke lodge- of kampeersafari. U kunt zelf kiezen of u wilt overnachten in een tent of in een comfortabele lodge. Als u 's avonds stil bent hoort u misschien de leeuwen in de verte wel brullen. Maar tijdens een rondreis Afrika kunt u ook door de Kalahari woestijn reizen en de roodkleurige aarde en zandduinen bewonderen. Of zet koers naar de Victoria Falls op de grens tussen Zambia en Zimbabwe en zie de Zambezi rivier naar beneden storten.

Rondreizen door Amerika

Met een camper dwars door Amerika rijden zal bij velen hoog op de bucketlist staan. Reis bijvoorbeeld van New York, dwars door Amish Country, via Route 66 naar de Amerikaanse westkust. Bij Kras doet u het niet in een camper, maar in een indrukwekkende Chevrolet. Zo waant u zich een echte local. Eenmaal aangekomen in het westen van Amerika liggen de Nationale Parken en bruisende steden voor u klaar. Gokken in Las Vegas en de zonsondergang bewonderen boven de Grand Canyon doet u tijdens een rondreis Amerika. Bent u meer een liefhebber van zon, zee en strand? Dan is een rondreis door 'Sunshine State' Florida aan te raden. Hier luiert u op Miami Beach en is het mogelijk om alligators te spotten in de Everglades.

Van de outback naar de kust in Australië

Als we het hebben over de wereld rondreizen mag Australië niet ontbreken. De reis is lang, maar de adembenemende plekken in Australië zijn de lange vlucht meer dan waard. Voordat u met Nederlandssprekende reisleiding door de 'outback' van Australië trekt kunt u bijkomen op het bruisende Bondi Beach. Dit witte zandstrand ligt in de stad Sydney en is de plek waar lifeguards, surfers en zonaanbidders samen komen. Zonnen doet u hier met toeristen van over de hele wereld, maar ook met de locals. Na een paar dagen luieren wacht het ongerepte binnenland van Australië. Roodkleurige woestijnen, rivieren vol krokodillen en afgelegen dorpjes passeren de revue. Jaloersmakende vakantiefoto's zijn tijdens een rondreis Australië verzekerd.