Vakantie in het Prachtig gevarieerde Canada

Werkwijze
Landen
Canada (33)
Plaatsen

Over Canada

Heeft u er weleens aan gedacht een rondreis door het prachtige Canada te maken? Met een camper kunt u vrij reizen door heel het land; u heeft (uitgezonderd in de grote steden) geen last van files en u kunt uw route zelf bepalen. De ongerepte natuur brengt bijzondere dieren voort. Tijdens uw vakantie kunt u beren, wolven, poema`s en orka`s tegen komen. Nieuwsgierig geworden naar de adembenemende flora en fauna van Canada? Bezoek de nationale parken Canadian Rockies, Banff National Park en Jasper National Park en u zult de enorme afwisseling zelf ervaren! U zult snel genoeg merken dat de natuur in West-Canada ruiger is en gedomineerd wordt door de Rocky Mountains, terwijl in Oost-Canada meren, rivieren, heuvels en weidevlaktes centraal staan in het landschap. De enorme gastvrijheid van de bevolking en de combinatie van natuur en stad zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens uw vakantie in Canada. Vergelijk snel alle zomervakanties en reizen naar Canada en ga op pad met een camper of backpack!

Rondreizen in Canada

Canada is perfect voor rondreizen: of u nu een uitgestippelde route heeft of onderweg alles ter plekke beslist. Camperreizen in Canada zijn erg ontspannend. Een fly drive is een aanrader in Canada. Uw vervoer en verblijf is vooraf geregeld maar u gaat op eigen gelegenheid de rondreis maken. De routes zijn geweldig, u komt langs de mooiste bezienswaardigheden en landschappen. Bepaal zelf of u een autorondreis, fly drive, georganiseerde rondreis of een camperreis wil maken! Alles is mogelijk in Canada!

Vancouver, Toronto & Montreal

Canada is een prachtig land, maar niet één stad in Canada is zo prachtig als Vancouver. Net buiten Vancouver liggen de nationale parken Britisch Columbia en kunt u skiën in Whistler. Bij Vancouver Island ziet u de prachtige natuur, beren, orka`s en enorm hoge golven van een azuurblauwe zee. De westkust van Canada is perfect om hier rond te reizen, waar u veel ziet van de natuur. De landschappen verschillen van elkaar in Britisch Columbia, waardoor u zelfs kunt reizen in de hoge bergen. Andere bekende en gezellige steden zijn Toronto, Ottaw, Calgary, Montreal en Quebec City.

Vervoer naar Canada

De reizen naar Canada zijn niet de goedkoopste reizen. Dit heeft te maken met de afstand naar dit mooie land. Zomervakantie Atlas vergelijkt daarom de beste online en offline aanbiedingen als het gaat om georganiseerde rondreizen, vliegvakanties of fly drives in Canada. U vult zelf uw budget, wensen en eisen in, wij doen de rest. Ons partner reisbureau zorgt ervoor dat u een goedkope vakantie door Canada kunt bemachtigen, door alle aanbiedingen te vergelijken. Vraag  dus snel informatie aan!

Atlas toppers in Canada

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.