Canarische Eilanden, dé ultieme zomervakantie

Werkwijze
Plaatsen

Over Canarische Eilanden

Een heerlijke zomervakantie op de Canarische Eilanden, wie wil dat nou niet. Na enkele uurtjes vliegen vanuit Nederland landt u op een van de eilanden behorende tot de Canarische Eilanden. De eilanden zijn omringd door de Atlantische Oceaan en maken onderdeel uit van Spanje. De Canarische Eilanden bestaan uit zeven eilanden, Tenerife, Gran Canaria, La Palma, Lanzarote, Fuerteventura, El Hierro en La Gomera. Ook zijn er nog een aantal kleine eilandjes. Vooral Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote zijn populaire vakantiebestemmingen. U kunt hier het gehele uw vakantie doorbrengen dankzij de aangename temperaturen.

Sportactiviteiten en watersportmogelijkheden!

De Canarische Eilanden zijn uitstekende bestemmingen voor luxe zonvakanties. Maar ook voor actieve vakanties kunt u terecht op deze Spaanse Eilanden. Denk eens aan mountainbiken, duiken, surfen of golfen! Genoeg plaatsen die uiterst geschikt zijn voor het beoefenen van watersport. Ook natuurliefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Prachtige wandelingen door de groene natuur en over het vulkanische landschap. In de avonden kunt u heerlijk eten en drinken in leuke restaurantjes en barretjes.

Bruisende badplaatsen op Tenerife

Tenerife is het grootste eiland uit de Canarische Eilandengroep en is erg populair bij vele vakantiegangers. Vele mensen brengen hun vakantie door in het zuiden van Tenerife en genieten hier van heerlijke temperaturen. De in het zuiden gelegen badplaatsen Los Cristianos en Playa de las Americas zijn erg geliefd. Er zijn mooie stranden, prachtige hotels, leuke restaurants en discotheken voor degenen die tot in de late uurtjes door willen feesten.

Zonvakantie op Gran Canaria & Lanzarote

Ook Gran Canaria en Lanzarote zijn prachtige eilanden waar u heerlijk kunt genieten van zon, zee en strand. Daarbij kunt u ook mooie wandelingen maken door de prachtige natuur. U kunt hier de prachtige vulkanische natuur, bosrijke gebieden en bergen bewonderen. Vooral op het eiland Lanzarote zijn vele kraters te vinden. Jongeren zullen het uitstekend naar hun zin hebben in een van de leuke bars en discotheken in Playa del Inglés en Puerto del Carmen.

Vakantie Aanbiedingen Canarische Eilanden

Bent u benieuwd naar al het moois op de Canarische Eilanden? U zult tijdens uw vakantie op de Canarische Eilanden verblijven in mooi verzorgde hotels en optimaal genieten van het luxe vakantieleven. Voor een goedkope vakantie bekijkt u ons aanbod last minute reizen, all inclusive vakanties en hotel aanbiedingen voor een fantastische vakantie op de Canarische Eilanden.

Atlas toppers in Canarische Eilanden

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.