China reizen

Werkwijze
Landen
China (26)
Plaatsen

Over China

In Oost-Azië ligt het bijzondere China: een schitterend land als bestemming voor uw zomervakantie! Het leven zoals het zich afspeelt in China heeft u nog nooit gezien, dit moet u zelf ervaren. Wilt u een compleet andere zomervakantie dan u gewend bent? Bezoek dan China en ontdek de cultuur van thee en eten met stokjes. China wordt steeds meer Westers, dus als u de geschiedenis van China wilt ontdekken moet u er snel bij zijn. De oude culturen en historie zijn terug te zien in de restanten. De vele musea en natuurlijk de Chinese Muur zijn bezienswaardigheden die niet mogen ontbreken tijdens uw zomervakantie in China. Het Chinese volk heeft als doel veel geld te verdienen en zijn dan ook altijd druk, ook tijdens de vakantie. Ontdek de Chinese keuken die gebaseerd is op de 5 smaken, of verken de 32 Werelderfgoederen die China kent. Steden als Peking, Hongkong en Macau mogen zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie in China.  In China gelooft men veelal nog in goden en lagere geesten en het respect voor ouderen is er zeer belangrijk. Tijdens uw zomervakantie in China kunt u rondreizen door het land en u kunt er genieten van de prachtige landschappen, bijzondere cultuurverschillen en vriendelijke bevolking. Vergelijk snel de beste vakantie-aanbiedingen naar China en boek uw zonvakantie naar China!

Cultuur in China

Twintig procent van de wereldbevolking woont in China; een multiculturele samenleving met 56 etnische groepen. Behalve de cultuurverschillen, kunt u er ook veel cultuur opsnuiven: de Chinese opera is zeer bekend en u kunt in aanraking komen met papier knippen voor bepaalde evenementen, het Chinese Nieuwjaar en Yin en Yang. Een zomervakantie in China is eigenlijk te kort om de hele cultuur van China te ervaren; daarvoor is het land té groot en té uniek.

Vervoer naar en in China

Uw vakantie bestemming in China kunt u bereiken per vliegtuig of trein. De bekendste treinreis naar China is de Transsiberië Express. De reis gaat van Moskou naar Peking. Met het vliegtuig kunt u sneller genieten van uw reis in China dan per trein. Als u in China bent, dan is de trein wel het meest toegankelijke vervoersmiddel. De prijzen van bussen en treinen zijn laag en alles is schoon en goed geregeld. Hierdoor is China dan ook uitermate geschikt voor een rondreis. U hoeft zich tijdens uw zomervakantie nergens zorgen om te maken!

Voldoende accommodatie

China is een overbevolkt land met enorm veel accommodaties. U kunt tijdens uw zomervakantie in China tot rust komen in een hotel, appartement of vakantiehuis in bijvoorbeeld Shanghai, Peking of Tibet. Bij Zomervakantie Atlas zoeken wij de beste aanbiedingen voor uw vakantie of rondreis naar China uit. Heeft u een klein budget? U vindt hier ook goedkope reizen naar China.
Vergelijk snel uw zonvakantie naar China en zoek een heerlijke, luxe zomervakantie uit!

Atlas toppers in China

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.