Vakantie Costa Rica

Werkwijze
Landen
Costa Rica (10)
Plaatsen

Over Costa Rica

Costa Rica is een écht natuurland met vele bijzondere natuurparken. Tijdens uw vakantie in Costa Rica geniet u van de schitterende regenwouden, mysterieuze nevel, vulkanen en hoge bergen. Ook de stranden van Costa Rica zijn in uw zomervakantie zeker de moeite waard: de palmstranden en koraalriffen zorgen voor een tropische sfeer. De populairste stranden in Costa Rica zijn o.a. Manuel Antonio en Playa Tamarindo. Aan de Pacifische Oceaan liggen prachtige badplaatsen zoals de badplaatsen bij Quepos, Puntarenas en het noordelijker gelegen Guanacaste. De Pacifische kust is dé plaats voor surfers! Vergelijk snel uw zonvakantie naar Costa Rica op Zomervakantie Atlas  en geniet van het subtropisch paradijs!

Klein maar fijn!

Costa Rica is een klein vakantieland. Het land is slechts 1,2 keer zo groot als Nederland en Costa Rica telt 3,7 miljoen inwoners. In het westen ligt de Stille Oceaan, in het oosten ligt de Caribische zee. Midden door dit fijne vakantieland loopt een bergketen, die wel 3.800 meter hoog is. In het oosten heerst daarom een veel natter klimaat dan in het westen, waar het droger is. De hoofdstad San José ligt centraal in de vallei. Deze stad heeft bijna één miljoen inwoners; 1/3 van het totale land. San José is opgebouwd door de Spaanse veroveraars.

Culturele bezienswaardigheden

Tijdens uw vakantie in Costa Rica kunt u de nog altijd actieve vulkaan bezoeken, vooral in de avond is dit een bijzondere aanblik. Er is ook een park waar u een vulkaan kunt bezoeken met de auto. De Monte Verde is ook een tripje waard tijdens uw vakantie: de prachtige uitzichten en het koele klimaat zorgen voor een aantrekkelijke trip. Ten slotte zijn er nog enkele andere parken met een prachtige natuur, zoals Parque Nacional Tortuguero en Parque Nacional Corcovado. De beste manier om Costa Rica te ontdekken is het huren van een auto of een individuele rondreis, op deze manier kunt u op eigen gelegenheid het prachtige eiland ontdekken. Of wilt u toch liever een georganiseerde rondreis? Dit is geen probleem, laat ons uw wensen weten en wij zoeken voor u een geschikte rondreis door Costa Rica.

Verblijf in Costa Rica

De verblijven in Costa Rica zijn zeer divers: hotels, vakantiehuizen en appartementen.
Verblijf in een prachtig all inclusive hotel aan zee of in een vakantiehuis in de mooie natuur. Zomervakantie Atlas helpt u met het selecteren van de beste aanbiedingen voor uw reis naar Costa Rica, ongeacht uw budget. Vergelijk alle reizen naar Costa Rica en boek voordelig uw vakantie naar dit tropische land!

Atlas toppers in Costa Rica

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.