Eifel Manderscheid

Werkwijze
Landen
Duitsland (3047)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Eifel Manderscheid op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Eifel Manderscheid daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Eifel Manderscheid:

Atlas toppers in Eifel Manderscheid

Haus Burgblick

Duitsland Eifel Manderscheid

Haus Burgblick ligt in het hart van de prachtige vulkaaneifel, in het Duitse kuuroord Manderscheid. Het hotel is zeer rustig gelegen aan de rand van het dorp en de omringende bossen. Vanuit

het hotel heeft u een prachtig uitzicht op het bos, het dal en de Oberburgt van Manderscheid, één van de vele bezienswaardigheden in deze streek. Dankzij de bijzondere ligging en de vriendelijke bediening en service, is Haus Burgblick het ideale uitgangspunt voor een geslaagd weekend en een heerlijke vakantie!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen