Odenwald Neckartal

Werkwijze
Landen
Duitsland (3047)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Odenwald Neckartal op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Odenwald Neckartal daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Odenwald Neckartal:

Atlas toppers in Odenwald Neckartal

Hotel Quality Rosengarten

Duitsland Odenwald Neckartal

Vanuit het hotel kunt u gemakkelijk de kerstmarkten in Heilbronn (ca. 15km), Heidelberg (ca. 60km) en Stuttgart (ca. 70 km) bezoeken. In Heilbronn vindt u op de Marktplatz, de Kiliansplatz en in

de voetgangerszone,100 houten kraampjes met kunstambachtelijke producten en nog veel meer. Schaatsen voor het historische raadhuis en daarna opwarmen in de skihut, dat is puur winterplezier. Geniet van de klanken van koren en muziekkapellen in het schijnsel van de 270 fraai versierde kerstbomen. Bovendien is er in het Kinderland een kribbe met levende dieren.

Op maar liefst zeven locaties tegelijk verbindt de Heidelbergse kerstmarkt historie en romantiek in de oude stadskern. De ruime keuze aan ambachtelijke producten, vele cadeau-idee├źn en typisch regionale lekkernijen brengen u in de stemming voor kerst. Bijzonder zijn de schapen en ezels die u mag aaien. De kerstpiramide op het Marktplein is het nieuwe herkenningsteken van de kerstmarkt op de Marktplatz. Deze piramide, onder het wakend oog van een kerstengel, bevat belangrijke figuren uit de geschiedenis van Heidelberg. Zij vertellen over de bijzondere betekenis van Heidelberg in de verschillende eeuwen. Het programma wordt aangevuld met adventsconcerten.

Met zijn rond 280 prachtig versierde kraampjes behoort de populaire Stuttgarter kerstmarkt tot een van de oudste, grootste en mooiste kerstmarkten van Europa. De uitgebreid met engeltjes, rendieren, kerstmannen, sparrengroen en kerstballen gedecoreerde houten stalletjes veranderen de levenslustige metropool in het schijnsel van talloze lichtjes in een fonkelende kerststad.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Schwanheimerhof

Duitsland Odenwald Neckartal

Maak dit jaar kennis met de kerstmarkten van Koblenz, Heidelberg en Rüdesheim tijdens een heerlijk weekendje weg naar Duitsland. Koop de mooiste cadeaus en souvenirs en proef de speciale kerstkoeken en natuurlijk

een glaasje glühwein. De historische centra van Koblenz en Heidelberg zorgen voor extra sfeer. Een bezoek aan het gezellige, aan de Rijn gelegen, wijnstadje Rüdesheim maakt de reis compleet.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen