Tallinn

Werkwijze
Landen
Estland (11)
Regio's
Tallinn (2)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Tallinn op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Tallinn daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Tallinn:

Atlas toppers in Tallinn

Kerstmarkt Tallinn

Estland Tallinn

Heeft u de kerstmarkten in Duitsland al reeds bezocht en bent u opzoek naar een nieuwe bestemming? Gebruik dan deze unieke kans om in Tallin de kerstsfeer te ervaren en de kerstmarkt

te bezoeken. De hoofdstad van Estland krijgt een sprookjesachtige en romantische sfeer door alle fonkelende kerstverlichting en de oude middeleeuwse gebouwen. Elke bezoeker maakt kennis met de Estse producten en ambachten zoals; houten speelgoed, handgemaakte kerstversieringen, kaarsen, goederen uit klei, schilderijen, grafische kunst ,wollen truien, sokken, handschoenen, schapenvacht, linnen stoffen alsmede beschilderde zijde, glaswerk en vele anderen . Tevens kunt u genieten van traditionele dranken en gerechten die worden aangeboden. Uw aankopen kunt u afrekenen met de Etse Kroon.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Rondreis Baltische Staten

Estland Tallinn

Grauw en grijs zijn de Baltische staten al lang niet meer, maar bijzonder zijn ze nog wel. Estland, Letland en Litouwen worden vaak in één adem genoemd. Er zijn dan ook de

nodige overeenkomsten: aanvankelijk een rijke historie van vrijheid, handel en voorspoed, daarna de eeuwenlange overheersing door zowat alle buurlanden. Ten gevolge van hun rijke historie treft u hier dan ook de sporen van Duitse, Poolse, Russische en Scandinavische invloeden aan. Dit is duidelijk waarneembaar in de architectuur. Tijdens deze rondreis bezoekt u de drie Baltische Hoofdsteden Tallinn, Riga en Vilnius en de highlights van deze stad. De reis is volledig verzorgd op basis van halfpension en er wordt verbleven in goede 3-4* hotels.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen