Afrika, onvergetelijke reizen naar Gambia

Een heerlijke all inclusive vakantie in Gambia? Gambia is een klein vakantieland gelegen in West-Afrika aan de Atlantische Oceaan. Tijdens uw vakantie in Gambia geniet u volop van de mooiste zandstranden, heerlijk weer en een fantastische natuur. Wat dacht u van heerlijk zonnen op de prachtige stranden aan de azuurblauwe zee en vanuit uw hotel genieten van uw rust in een van de populaire badplaatsen, zoals Kololi, Bakau en Kotu.

Avontuurlijke vakantie in Gambia

In Gambia vindt u een grote diversiteit aan tropische beplanting. Er bevinden zich prachtige oerwouden in het binnenland, waar u prachtige wandelingen kunt maken. Alle bekende soorten bamboe groeit in Gambia en dienen als basismateriaal voor het bouwen van huizen. Ook zult u tijdens uw Gambia vakantie vele mooie vogels en prachtige vissen bewonderen. Midden door Gambia loopt de Gambia rivier. Overal in het land komen apen tevoorschijn, maar voor het bewonderen van groot wild moet u een excursie maken naar de nationale parken.

Ontdek de hoofdstad Banjul

De hoofdstad van Gambia is Banjul, gelegen op een eiland in het westen van Gambia. De stad wordt aan het vasteland verbonden door de Dentonbrug. In Banjul zijn diverse bezienswaardigheden zoals het oorlogsmonument, de grote Moskee, het nationaal museum en de Arch 22, een boogvormige toegangspoort naar de stad. De Albert Markt is een leuke, levendige mark, waar gezellige restaurantjes en terrasjes te vinden zijn. Banjul ligt direct aan de zee, heeft prachtige zandstranden en veel watersportmogelijkheden.

Gambia vakantie aanbiedingen

Ook zo`n zin in een reis naar het prachtige vakantieland Gambia? Bent u benieuwd naar de traditionele hutdorpen en tropische regenwouden in Gambia?  Bekijk dan onze scherpe vakantie aanbiedingen voor de leukste appartementen en hotels in Gambia, zodat u zelf het prachtige land in Afrika kunt bewonderen. Bent u op zoek naar een leuk hotel in Gambia of een luxe all inclusive resort in Gambia? Bekijk ons grote aanbod van last minute vakantie aanbiedingen naar Gambia.

Werkwijze
Landen
Gambia (122)
Regio's
Gambia (99)
Kotu (22)
Plaatsen

Over Gambia

Atlas toppers in Gambia

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.