Gouves

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Gouves (2)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Gouves op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Gouves daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Gouves:

Atlas toppers in Gouves

Gouves Garden

Griekenland Gouves

In het gezellige dorpje Gouves op Kreta ligt hotel Gouves Garden****. Dit mooie resort is vrij nieuw en bestaat uit meerdere gebouwen. Het centrum van Gouves en het prachtige zandstrand liggen op

loopafstand van het hotel. Hotel Gouves Garden**** is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen, er zijn 3 zwembaden met een apart kinderbad en in de zomer is er een miniclub. U verblijft in dit hotel op basis van all-inclusive en kunt dus genieten van een onbezorgde vakantie.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Lyda Beach

Griekenland Gouves

Aan het gelijknamige strand in Gouves ligt hotel Lyda Beach****. Het hotel biedt u een prachtig uitzicht over de baai en het strand. Het gezellige centrum van Gouves is op loopafstand en

er is een mooie, lange wandelpromenade waar u heerlijk kunt wandelen. In het hotel verblijft u op basis van all-inclusive en kunt u genieten van de heerlijkste gerechten. Voor een drankje kunt u terecht in de gezellige bar met terras. Ook aan de kinderen is gedacht, er is een zwembad met apart kinderbad en in juli en augustus is er Nederlandstalige kinderanimatie. Kortom een heerlijk hotel voor een onvergetelijke vakantie op Kreta!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen