Loggos

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Loggos (1)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Loggos op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Loggos daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Loggos:

Atlas toppers in Loggos

Villa Glyfada Beach 's

Griekenland Loggos

De Glyfada Beach Villa?s liggen in een rustig gebied van Loggos. De kamers zijn eenvoudig ingericht en goed onderhouden. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over de zee. De appartementen

liggen namelijk aan twee heerlijke stranden. Ligbedden en parasols zijn op beide stranden gratis te gebruiken. Loggos ligt op loopafstand van de appartementen, maar twee keer per week gaat er een gratis busje. Met de gastvrije sfeer, heerlijke Griekse keuken van de eigen taverne en gezellige diners is dit een ideale plek voor een ontspannen vakantie.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen