Petra

Werkwijze
Landen
Griekenland (5442)
Regio's
Petra (2)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Petra op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Petra daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Petra:

Atlas toppers in Petra

Lassia

Griekenland Petra

Geniet van de rustige en prachtige omgeving van Lesbos in appartementen Lassia. U bent binnen loopafstand zo in het centrum van Petra. Wanneer u een dagje liever bij het appartement wilt blijven

kan dat ook. U kunt gebruik maken van het zwembad met bar en uw kinderen kunnen spelen in de speeltuin. U heeft altijd een balkon bij uw appartement met uitzicht op de baai, een berg, het zwembad of de tuinen. Een prachtige bestemming!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Sunset

Griekenland Petra

Eenvoudig appartementencomplex dat gunstig gelegen is ten opzicht van het strand. Het centrum van Petra – voor velen een favoriete vakantieplaats – ligt op circa 1 km. Petra is een typisch Grieks

dorpje met een relaxte sfeer en tal van gezellige tavernes en bars. Petra heeft een centraal plein met rondom authentieke smalle straatjes met winkeltjes.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen