Vakantie in Hongarije

Werkwijze
Landen
Hongarije (268)
Plaatsen

Over Hongarije

Een heerlijke vakantie in het prachtige Hongarije! Hongarije ligt midden in Europa en wordt omringd door diverse landen. Hongarije ligt dus niet aan de zee, maar beschikt wel over een mooi, groot meer, het Balatonmeer. Aan het Balatonmeer in Hongarije kunt u heerlijk zonnen en genieten van het prachtig weer. Het Balatonmeer heeft een aangename temperatuur, wat het heerlijk maakt een verfrissende duik te nemen. Rondom het Balatonmeer zijn leuke plaatsen te vinden met gezellige restaurantjes, cafeetjes en uitgaansgelegenheden. Siofok is een erg populaire plek onder de jongeren. Hier wordt volop gefeest in het bruisende uitgaansleven. Maar ook kunt u hier met uw familie genieten van de rust en omgeving.

Rust en natuur

Midden door Hongarije lopen twee rivieren, de Donau en de Tisza. Wilt u genieten van de natuur? In het noorden van Hongarije vindt u beboste heuvels en groene landschappen, maar grotendeels bestaat Hongarije uit lage vlaktes. Ook loopt in het noorden de Donaubocht, wat een van de mooiste delen van de rivier de Donau is. Het Margaretha Eiland is een prachtig groen eiland in het midden van de Donau waar geen auto`s mogen rijden. Een groot park waar u heerlijk kunt wandelen en volop kunt genieten van de natuur. Ook bevindt zich hier een kleine dierentuin. Ook kunt u op vele plaatsen in Hongarije genieten van thermale baden met natuurlijk water. Zo kunt u optimaal relaxen en heerlijk tot rust komen.

Stedentripje naar Budapest

Tijdens uw vakantie in Hongarije moet u zeker een bezoekje brengen aan de prachtige hoofdstad Budapest. Budapest bestaat uit twee delen, het oude Buda en het moderne Pest. Deze twee delen vormen samen de prachtige stad Budapest waar mooie oude, maar ook moderne elementen te vinden zijn. Bezoek diverse musea en oude gebouwen en eet gezellig iets in een modern restaurant. Prachtige bezienswaardigheden in Budapest zijn onder andere het Koninklijk Paleis, het Vissersbastion en het Kastelendistrict.

Goedkope Vakanties naar Hongarije

Ontdek Hongarije en boek een van de leukste vakantie reizen naar Hongarije. Er zijn leuke campings in Hongarije, vakantiehuizen rondom het Balatonmeer, maar ook luxe hotels waar u heerlijk kunt genieten van uw vakantie. Bekijk voor een goedkope vakantie naar Hongarije onze vakantie aanbiedingen, last minute reizen en all inclusive vakanties.

Atlas toppers in Hongarije

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.