Fly drive Siciliamp235

Werkwijze
Landen
Italië (3954)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Fly drive Siciliamp235 op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Fly drive Siciliamp235 daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Fly drive Siciliamp235:

Atlas toppers in Fly Drive Siciliamp235

Fly Drive Landelijk Sicilië

Italië Fly drive Siciliamp235

Een bijzondere rondreis over een prachtig eiland waarbij de nadruk niet ligt op de historische bezienswaardigheden van het eiland. Nee, tijdens deze fly-drive maakt u kennis met de prachtige landschappen die Sicilië

te bieden heeft. U overnacht in bijzondere hotels, zoals de bekende Italiaanse Agriturismos en in kleine, charmante hotelletjes. Sicilië op z'n mooist! Wij bieden deze rondreis aan voor  8, 11, 12 en 15 dagen.

Programma 8 dagen:

Dag 1: Amsterdam ? Omgeving Etna
Na het in ontvangst nemen van de huurauto rijdt u richting uw accommodatie, een huisje op de helling van de berg.

Dag 2: Omgeving Etna - Omgeving Madonie/Céfalu (ca. 180 km)
De fly-drive gaat nu echt van start. U brengt vandaag een bezoek aan de vulkaan Etna. Vervolgens rijdt u door het prachtige natuurgebied van Madonie, dat omringd is door bergen met veel authentieke dorpjes. De overnachting van vandaag en morgen vindt plaats in de omgeving van Madonie of Céfalu.

Dag3: Omgeving Madonie/Céfalu
Vandaag kunt u genieten van een wandeling door de adembenemende landschappen van Madonie. Bezoek het natuurpark of ontdek een aantal van de verborgen dorpjes waar u eventjes terug gaat in de tijd. Geniet van lokale kazen en wijnen en bezoek het charmante vissersstadje Céfalu. Sluit hier de dag af op één van de leuke terrassen onder het genot van een heerlijk kopje espresso.

Dag 4: omgeving Madonie/Céfalu? Palermo/West Sicilië (ca. 70 km)
Vandaag brengt u een bezoek aan de Siciliaanse hoofdstad Palermo, beroemd om een aantal belangrijke historische monumenten, zoals de kathedraal van Monreale en het macabere crypte van het kapucijner klooster met meer dan 5000 gemummificeerde lichamen. Vergeet vooral geen bezoek te brengen aan de markt. Hier kunt u de lekkerste en verste Siciliaanse producten kopen. Na een bezoek aan deze mooie stad zet u uw reis voor naar het westelijke gedeelte van het eiland. De provincie Trapani is grotendeels bedekt met wijngaarden vanuit hier worden er typisch Siciliaanse wijnen geproduceerd: zoals Nero d'Avola of Marsala. U zult vandaag en morgen in deze omgeving (west Sicilië) overnachten. Probeer zeker een van de specialiteiten van de streek: Couscous!

Dag 5: West Sicilië
U komt langs zoutpannen, windmolens en een kleinzoutmuseum in Nubia. Op de top van een berg vindt u het middeleeuwse dorp Erice. Breng ook een bezoekje aan het wijnhuis in Marsala en proef hier de heerlijkste wijnen.

Dag 6: West Sicilië ?Ragusa (ca 290 km)
In Agrigento vindt u de Vallei van de tempels. De laatste twee nachten zult u doorbrengen in de Provincie Ragusa, een mooi heuvelachtig gebied.

Dag 7: Omgeving Ragusa
Breng vandaag een bezoek aan de Barokke stad Modica, deze staat bekend om haar traditioneel gemaakte chocolade. Daarna rijdt u verder langs het vissersdorp Portopalo, het zuidelijkste plaatsje van het eiland. U komt ook langs de Cava d'Ispica, een bijzonder gebied met verlaten woningen, kleine heiligdommen en oude begraafplaatsen.

Dag 8: Catania (ca 104 km)
U levert uw huurauto in op de luchthaven van Catania. Indien u een verlenging heeft geboekt, vertrekt u naar de accommodatie van uw keuze.


Programma 11 dagen

Dag 1 en 2: Overnachting in de omgeving van Catania en Etna
Dag 3 en 4: Overnachting in de omgeving van Madonie en Céfalu
Dag 5 en 6: Overnachting in de omgeving van Trapani en Palermo
Dag 7 en 8: Overnachting in de omgeving van Agrigento
Dag 9 en 10: Overnachting in de omgeving van Ragusa en Siracusa
Dag 11: U levert uw huurauto in op de luchthaven van Catania. Indien u een verlenging heeft geboekt, vertrekt u naar de accommodatie van uw keuze.

Programma 12 dagen

Dag 1 en 2: Overnachting in de omgeving van Catania en Etna
Dag 3 en 4: Overnachting in de omgeving van Madonie en Céfalu
Dag 5 en 6: Overnachting in de omgeving van Trapani en Palermi
Dag 7 en 8: Overnachting in de omgeving van Agrigento
Dag 9 en 10: Overnachting in de omgeving van Ragusa en Siracusa
Dag 11: Overnachting in de omgeving van Catania en Etna
Dag 12: U levert uw huurauto in op de luchthaven van Catania. Indien u een verlenging heeft geboekt, vertrekt u naar de accommodatie van uw keuze.

Programma 15 dagen

Dag 1 en 2: Overnachting in de omgeving van Catania en Etna
Dag 3 en 4: Overnachting in de omgeving van Madonie en Céfalu
Dag 5, 6 en 7: Overnachting in de omgeving van Trapani en Palermi
Dag 8,9 en 10: Overnachting in de omgeving van Agrigento
Dag 11,12 en 13: Overnachting in de omgeving van Ragusa en Siracusa
Dag 14: Overnachting in de omgeving van Catania en Etna
Dag 15: U levert uw huurauto in op de luchthaven van Catania. Indien u een verlenging heeft geboekt, vertrekt u naar de accommodatie van uw keuze.

 

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Fly Drive Classic Sicilië 4 Sterren

Italië Fly drive Siciliamp235

Gaat u graag zelf op verkenning? Met een huurauto over smalle, pittoreske weggetjes de meest bijzondere historische plekjes van het eiland ontdekken. Onderweg gestopt worden door een kudde schapen of een oud

Italiaans echtpaar op het platteland de weg vragen als u het even niet meer weet... Als dit u aanspreekt, is de fly-drive Classic Sicilië echt iets voor u! Aan de hand van een vaste route ontdekt u in 8 dagen tijd en in uw eigen tempo een groot deel van het eiland. In de avond is er een kamer in een comfortabel viersterren hotel voor u gereserveerd, iedere keer weer in een ander plaatsje. Geniet van alle bezienswaardigheden, prachtige uitzichten en een bijzondere natuur, dit is Sicilië op haar mooist! Tijdens de Fly-drive Classic Sicilië 4 sterren, verlijft u in 4 sterren hotels.

Uw reis van dag tot dag

Dag 1: Aankomst

Na aankomst op de luchthaven van Sicilië staat uw huurauto gereed en ontvangt u een informatiepakket. U overnacht in de omgeving van Catania of Taormina.

Dag 2: Syracuse

Vandaag begint uw rondreis echt. Langs de oostkust rijdt u richting Syracuse, een prachtig havenstadje omgeven door de Middellandse Zee. In Syracuse valt genoeg te zien en te beleven: zo heeft de stad een historisch centrum met een beroemde kathedraal, de Arethusa fontein, smalle pittoreske straatjes en een voormalige Arabische wijk. Maar een bezoek aan de kleurrijke dagmarkt, het archeologische park en het Kasteel van Euryalos zijn ook zeker de moeite waard. U komt ogen te kort! Overnachting in Syracuse.

Dag 3: Piazza Armerina - Agrigento

Vandaag doorkruist u de heuvels van centraal Sicilië. Onderweg komt u langs langs een interessant stadje, Piazza Armerina met een middeleeuws centrum. Hier raden we u aan om een kijkje te nemen bij de opgravingen van een Romeinse villa met een prachtig mozaïk plaveisel.

Als u verder rijdt richting het zuiden komt u in Agrigento. Beroemd in deze regio is de 'Vallei van de Tempels', de tempels staan zelfs vermeld op de Wereld Erfgoed lijst van UNESCO! Hier vindt u de overblijfselen van diverse tempels uit de Griekse periode, waarvan de Concordia tempel de best bewaarde is. Tip: bezoek de tempels in de avond en geniet van de prachtige verlichting. U overnacht in Agrigento.

Dag 4: het westen van Sicilië

Al rijdend langs de zuidkust verlaat u Agrigento. Voor de liefhebbers van archeologie is Selinunte een must: dit is het grootste archeologische park van Europa. Hier vindt u de overblijfselen van diverse tempels en zelfs die van een voormalig acropolis. Bent u meer geïnteresseerd in moderne kunst? Dan kunt u een stop maken in Gibellina. Gibellina is een van de 14 dorpjes die in 1968 verwoest is door een zware aardbeving. Inmiddels is het dorpje opnieuw opgebouwd met behulp van internationale kunstenaars.
Overnachting in de omgeving van Trapani.

Dag 5: Palermo

Deze hele dag staat in het teken van Palermo en Monreale. De belangrijkste bezienswaardigheden van Palermo stammen uit de tijd van de Noormannen en de Byzantijnen. De Kathedraal en het Benedictijse klooster van Monreal, Palazzo dei Normanni en de Kathedraal van Palermo met het graf van Keizer Frederick II zijn hier enkele voorbeelden van. Uw indruk van Palermo is niet compleet zonder een wandeling door de kleurrijke straatmarkten, een duidelijk teken dat Noord-Afrika 'om de hoek' ligt! Een ander eigenaardig plekje om te bezoeken zijn de catacomben van het Kapucijns Klooster. Dit klooster behoudt namelijk meer dan 5000 gemummificeerde lichamen van Siciliaanse priesters, monikken en nobele mensen uit de 16e - 19e eeuw. Een griezelig bezoekje! Deze avond overnacht u in Palermo.

Dag 6: Cefalù

Vandaag rijdt u langs de Tyrrheense Zee terug naar het oosten van Sicilë. U mag het kleine stadje Cefalù met zijn vissershaven en katherdraal zeker niet missen! Verder onderweg komt u langs een van de belangrijkste plaatsen op het gebied van Siciliaans keramiek en aardewerk: Santo Stefano di Camastra. U overnacht in de omgeving van Cefalù of Palermo.

Dag 7: Mount Etna

Het is tijd om de Etna te ontdekken! Mount Etna is de hoogste actieve vulkaan van Europa. Onderweg naar het station Rifugio Sapienza op 1900 meter, komt u wijngaarden, citrusbomen, kastanjebossen en bizarre lavalandschappen tegen. Als het weer het toelaat is het mogelijk om met een kabelwagentje of 4WD minibusjes naar een hoogte van 2800 meter te klimmen, precies onder de rokende kraters. Op weg naar beneden kunt u honing proeven in het dorpje Zafferana Etnea. Deze laatste nacht overnacht u in de omgeving van Taormina of Catania.

Dag 8: einde fly-drive

Vandaag vertrekt u weer naar Nederland. U levert uw huurauto in op de luchthaven van Catania.

Als u deze reis voor meer dan 8 dagen boekt, wordt het programma over deze dagen verdeeld. U blijft dan langer op een plaats en verblijft ook langer dan één nacht in een accommodatie. Zo hebt u meer tijd om alles te bekijken, maar ook om iets op eigen gelegenheid te ondernemen.

U hoort ter plaatse in welke accommodaties u verblijft.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Fly Drive Classic Sicilië 3 Sterren

Italië Fly drive Siciliamp235

Gaat u graag zelf op verkenning? Met een huurauto over smalle, pittoreske weggetjes de meest bijzondere historische plekjes van het eiland ontdekken. Onderweg gestopt worden door een kudde schapen of een oud

Italiaans echtpaar op het platteland de weg vragen als u het even niet meer weet... Als dit u aanspreekt, is de fly-drive Classic Sicilië echt iets voor u! Aan de hand van een vaste route ontdekt u in 8 dagen tijd en in uw eigen tempo een groot deel van het eiland. In de avond is er een kamer in een comfortabel driersterren hotel voor u gereserveerd, iedere keer weer in een ander plaatsje. Geniet van alle bezienswaardigheden, prachtige uitzichten en een bijzondere natuur, dit is Sicilië op haar mooist! Bij de Fly-drive Classic Sicilië 3 sterren, verblijft u in drie sterren hotels.

Uw reis van dag tot dag

Dag 1: Aankomst

Na aankomst op de luchthaven van Sicilië staat uw huurauto gereed en ontvangt u een informatiepakket. U overnacht in de omgeving van Catania of Taormina.

Dag 2: Syracuse

Vandaag begint uw rondreis echt. Langs de oostkust rijdt u richting Syracuse, een prachtig havenstadje omgeven door de Middellandse Zee. In Syracuse valt genoeg te zien en te beleven: zo heeft de stad een historisch centrum met een beroemde kathedraal, de Arethusa fontein, smalle pittoreske straatjes en een voormalige Arabische wijk. Maar een bezoek aan de kleurrijke dagmarkt, het archeologische park en het Kasteel van Euryalos zijn ook zeker de moeite waard. U komt ogen te kort! Overnachting in Syracuse.

Dag 3: Piazza Armerina - Agrigento

Vandaag doorkruist u de heuvels van centraal Sicilië. Onderweg komt u langs langs een interessant stadje, Piazza Armerina met een middeleeuws centrum. Hier raden we u aan om een kijkje te nemen bij de opgravingen van een Romeinse villa met een prachtig mozaïk plaveisel.

Als u verder rijdt richting het zuiden komt u in Agrigento. Beroemd in deze regio is de 'Vallei van de Tempels', de tempels staan zelfs vermeld op de Wereld Erfgoed lijst van UNESCO! Hier vindt u de overblijfselen van diverse tempels uit de Griekse periode, waarvan de Concordia tempel de best bewaarde is. Tip: bezoek de tempels in de avond en geniet van de prachtige verlichting. U overnacht in Agrigento.

Dag 4: het westen van Sicilië

Al rijdend langs de zuidkust verlaat u Agrigento. Voor de liefhebbers van archeologie is Selinunte een must: dit is het grootste archeologische park van Europa. Hier vindt u de overblijfselen van diverse tempels en zelfs die van een voormalig acropolis. Bent u meer geïnteresseerd in moderne kunst? Dan kunt u een stop maken in Gibellina. Gibellina is een van de 14 dorpjes die in 1968 verwoest is door een zware aardbeving. Inmiddels is het dorpje opnieuw opgebouwd met behulp van internationale kunstenaars.
Overnachting in de omgeving van Trapani.

Dag 5: Palermo

Deze hele dag staat in het teken van Palermo en Monreale. De belangrijkste bezienswaardigheden van Palermo stammen uit de tijd van de Noormannen en de Byzantijnen. De Kathedraal en het Benedictijse klooster van Monreal, Palazzo dei Normanni en de Kathedraal van Palermo met het graf van Keizer Frederick II zijn hier enkele voorbeelden van. Uw indruk van Palermo is niet compleet zonder een wandeling door de kleurrijke straatmarkten, een duidelijk teken dat Noord-Afrika 'om de hoek' ligt! Een ander eigenaardig plekje om te bezoeken zijn de catacomben van het Kapucijns Klooster. Dit klooster behoudt namelijk meer dan 5000 gemummificeerde lichamen van Siciliaanse priesters, monikken en nobele mensen uit de 16e - 19e eeuw. Een griezelig bezoekje! Deze avond overnacht u in Palermo.

Dag 6: Cefalù

Vandaag rijdt u langs de Tyrrheense Zee terug naar het oosten van Sicilë. U mag het kleine stadje Cefalù met zijn vissershaven en katherdraal zeker niet missen! Verder onderweg komt u langs een van de belangrijkste plaatsen op het gebied van Siciliaans keramiek en aardewerk: Santo Stefano di Camastra. U overnacht in de omgeving van Cefalù of Palermo.

Dag 7: Mount Etna

Het is tijd om de Etna te ontdekken! Mount Etna is de hoogste actieve vulkaan van Europa. Onderweg naar het station Rifugio Sapienza op 1900 meter, komt u wijngaarden, citrusbomen, kastanjebossen en bizarre lavalandschappen tegen. Als het weer het toelaat is het mogelijk om met een kabelwagentje of 4WD minibusjes naar een hoogte van 2800 meter te klimmen, precies onder de rokende kraters. Op weg naar beneden kunt u honing proeven in het dorpje Zafferana Etnea. Deze laatste nacht overnacht u in de omgeving van Taormina of Catania.

Dag 8: einde fly-drive

Vandaag vertrekt u weer naar Nederland. U levert uw huurauto in op de luchthaven van Catania.

Als u deze reis voor meer dan 8 dagen boekt, wordt het programma over deze dagen verdeeld. U blijft dan langer op een plaats en verblijft ook langer dan één nacht in een accommodatie. Zo hebt u meer tijd om alles te bekijken, maar ook om iets op eigen gelegenheid te ondernemen.

U hoort ter plaatse in welke accommodaties u verblijft.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Fly Drive Landelijk Sicilië

Italië Fly drive Siciliamp235

Een bijzondere rondreis over een prachtig eiland waarbij de nadruk niet ligt op de historische bezienswaardigheden van het eiland. Nee, tijdens deze fly-drive maakt u kennis met de prachtige landschappen die Sicilië

te bieden heeft. U overnacht in bijzondere hotels, zoals de bekende Italiaanse Agriturismos en in kleine, charmante hotelletjes. Sicilië op z'n mooist!

Dag 1: Amsterdam - Catania
Na het in ontvangst nemen van de huurauto rijdt u richting uw accommodatie, gelegen in Catania (stadshotel).

Dag 2: Catania - Vulkaan Etna - Madonie (140 km)
De fly-drive gaat nu echt van start. U brengt een bezoek aan de vulkaan Etna. Vervolgens rijdt u door het prachtige natuurgebied van Madonie heen. Dit natuurgebied is omringd door bergen met veel authentieke dorpjes. De overnachting vindt plaats in de omgeving van Madonie.

Dag 3: Madonie - Céfalu (75 km)
Geniet van het ongerepte natuurpark, lokale kazen en wijnen. Sluit de dag af op één van de leuke terrassen in het historische badplaatsje Céfalu. Overnachting in Céfalu.

Dag 4: Céfalu - Palermo - West Sicilië (100 km)
Palermo; de kleurijke hoofdstad van Sicilië vol historische monumenten, zoals de Tempel van Segesta. Overnachting aan de westkust.

Dag 5: Westkust - Agrigento (220 km)
U komt langs zoutpannen, windmolens en een kleinzoutmuseum in Nubia. Op de top van een bergvindt u het middeleeuwse dorp Erice. Breng ook een bezoekje aan het wijnhuis in Marsala. Overnachting aan de westkust.

Dag 6: Agrigento - Ragusa (150 km)
In Agrigento vindt u de Vallei van de tempels. De laatste twee nachten zult u doorbrengen in de Provincie Ragusa, een mooi heuvelachtig gebied.


Dag 7: Modica - Zuidoost Sicilië (30 km)
De Barokke stad Modica staat bekend om de traditioneel gemaakte chocolade. U rijdt verder langs het vissersdorp Portopalo, het zuidelijkste plaatsje van het eiland. U komt ook langs de Cava d'Ispica, een bijzonder gebied met verlaten woningen, kleine heiligdommen en oude begraafplaatsen.

Dag 8: Catania (75 km)
U levert uw huurauto in op de luchthaven van Catania. Indien u een verlenging heeft geboekt, vertrekt u naar de accommodatie van uw keuze.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Fly Drive Classic Sicilië

Italië Fly drive Siciliamp235

Gaat u graag zelf op verkenning? Met een huurauto over smalle, pittoreske weggetjes de meest bijzondere historische plekjes van het eiland ontdekken. Onderweg gestopt worden door een kudde schapen of een oud

Italiaans echtpaar op het platteland de weg vragen als u het even niet meer weet... Als dit u aanspreekt, is de fly-drive Classic Sicilië echt iets voor u! Aan de hand van een vaste route ontdekt u in 8 dagen tijd en in uw eigen tempo een groot deel van het eiland. In de avond is er een kamer in een comfortabel viersterren hotel voor u gereserveerd, iedere keer weer in een ander plaatsje. Geniet van alle bezienswaardigheden, prachtige uitzichten en een bijzondere natuur, dit is Sicilië op haar mooist!

Uw reis van dag tot dag

Dag 1: Aankomst

Na aankomst op de luchthaven van Sicilië staat uw huurauto gereed en ontvangt u een informatiepakket. U overnacht in de omgeving van Catania of Taormina.

Dag 2: Syracuse

Vandaag begint uw rondreis echt. Langs de oostkust rijdt u richting Syracuse, een prachtig havenstadje omgeven door de Middellandse Zee. In Syracuse valt genoeg te zien en te beleven: zo heeft de stad een historisch centrum met een beroemde kathedraal, de Arethusa fontein, smalle pittoreske straatjes en een voormalige Arabische wijk. Maar een bezoek aan de kleurrijke dagmarkt, het archeologische park en het Kasteel van Euryalos zijn ook zeker de moeite waard. U komt ogen te kort! Overnachting in Syracuse.

Dag 3: Piazza Armerina - Agrigento

Vandaag doorkruist u de heuvels van centraal Sicilië. Onderweg komt u langs langs een interessant stadje, Piazza Armerina met een middeleeuws centrum. Hier raden we u aan om een kijkje te nemen bij de opgravingen van een Romeinse villa met een prachtig mozaïk plaveisel.

Als u verder rijdt richting het zuiden komt u in Agrigento. Beroemd in deze regio is de 'Vallei van de Tempels', de tempels staan zelfs vermeld op de Wereld Erfgoed lijst van UNESCO! Hier vindt u de overblijfselen van diverse tempels uit de Griekse periode, waarvan de Concordia tempel de best bewaarde is. Tip: bezoek de tempels in de avond en geniet van de prachtige verlichting. U overnacht in Agrigento.

Dag 4: het westen van Sicilië

Al rijdend langs de zuidkust verlaat u Agrigento. Voor de liefhebbers van archeologie is Selinunte een must: dit is het grootste archeologische park van Europa. Hier vindt u de overblijfselen van diverse tempels en zelfs die van een voormalig acropolis. Bent u meer geïnteresseerd in moderne kunst? Dan kunt u een stop maken in Gibellina. Gibellina is een van de 14 dorpjes die in 1968 verwoest is door een zware aardbeving. Inmiddels is het dorpje opnieuw opgebouwd met behulp van internationale kunstenaars.
Overnachting in de omgeving van Trapani.

Dag 5: Palermo

Deze hele dag staat in het teken van Palermo en Monreale. De belangrijkste bezienswaardigheden van Palermo stammen uit de tijd van de Noormannen en de Byzantijnen. De Kathedraal en het Benedictijse klooster van Monreal, Palazzo dei Normanni en de Kathedraal van Palermo met het graf van Keizer Frederick II zijn hier enkele voorbeelden van. Uw indruk van Palermo is niet compleet zonder een wandeling door de kleurrijke straatmarkten, een duidelijk teken dat Noord-Afrika 'om de hoek' ligt! Een ander eigenaardig plekje om te bezoeken zijn de catacomben van het Kapucijns Klooster. Dit klooster behoudt namelijk meer dan 5000 gemummificeerde lichamen van Siciliaanse priesters, monikken en nobele mensen uit de 16e - 19e eeuw. Een griezelig bezoekje! Deze avond overnacht u in Palermo.

Dag 6: Cefalù

Vandaag rijdt u langs de Tyrrheense Zee terug naar het oosten van Sicilë. U mag het kleine stadje Cefalù met zijn vissershaven en katherdraal zeker niet missen! Verder onderweg komt u langs een van de belangrijkste plaatsen op het gebied van Siciliaans keramiek en aardewerk: Santo Stefano di Camastra. U overnacht in de omgeving van Cefalù of Palermo.

Dag 7: Mount Etna

Het is tijd om de Etna te ontdekken! Mount Etna is de hoogste actieve vulkaan van Europa. Onderweg naar het station Rifugio Sapienza op 1900 meter, komt u wijngaarden, citrusbomen, kastanjebossen en bizarre lavalandschappen tegen. Als het weer het toelaat is het mogelijk om met een kabelwagentje of 4WD minibusjes naar een hoogte van 2800 meter te klimmen, precies onder de rokende kraters. Op weg naar beneden kunt u honing proeven in het dorpje Zafferana Etnea. Deze laatste nacht overnacht u in de omgeving van Taormina of Catania.

Dag 8: einde fly-drive

Vandaag vertrekt u weer naar Nederland. U levert uw huurauto in op de luchthaven van Catania.

Als u deze reis voor meer dan 8 dagen boekt, wordt het programma over deze dagen verdeeld. U blijft dan langer op een plaats en verblijft ook langer dan één nacht in een accommodatie. Zo hebt u meer tijd om alles te bekijken, maar ook om iets op eigen gelegenheid te ondernemen.

U hoort ter plaatse in welke accommodaties u verblijft.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen