Italiaanse Riviera

Werkwijze
Landen
Italië (3954)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Italiaanse Riviera op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Italiaanse Riviera daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Italiaanse Riviera:

Atlas toppers in Italiaanse Riviera

MSC Splendida

Italië Italiaanse Riviera

Peter Langhout Reizen heeft voor u een mooie cruise ingekocht met oa. een vertrek vlakvoor Kerst. De reis is op basis van eigen vervoer (auto dan wel vliegtuig) en een 8-daagse luxe

cruise op de MSC Splendida.Deze prachtige 8-daagse Middellandse Zeecruise vertrekt uit Genua en maakt stops in Barcelona (Spanje), Valletta (Malta), Messeina (Italie), Civitavecchia (Italie), Marseille (Frankrijk) en eindigt weer in het mooie Genua. Wanneer u kiest voor deze cruise, dan stapt u aan boord van een van de nieuwere schepen van MSC Cruises: de MSC Splendida, waarvan de officiele doop door Sophia Loren was. Ontdek de verschillende facetten van de MSC Splendida: zoals verrukkelijk eten in de verschillende restaurants, genieten van een lekker glaasje wijn in de wijnbar, en ontspannen tijdens het live entertainment. Het kan allemaal. Het schip beschikt over een sportcentrum, een joggingpiste, een fitnessruimte en tal van wellness en ontspanningsmogelijkheden. Een niet te missen belevenis is de 4-D bioscoop waar u letterlijk verzeilt raakt in de film.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

MSC Lirica Zomer 20

Italië Italiaanse Riviera

De MSC Lirica is een prachtige verschijning. Uw cruise is een luxe trip met tal van bijzondere ervaringen en uitstapjes – een prachtige reis naar zowel wereldsteden als intieme, kleinere bestemmingen. Deze

prachtige Middellandse zeecruise vertrekt vanuit Genua en maakt stops in Ajaccio, Civitavecchia/Rome, Salerno, Tunis, Palma, Marseille en eindigt weer in gezellig Genua. Overal ter wereld…Tijdens deze heerlijk cruisevakantie bent u op de MSC Lirica van alle gemakken voorzien – ook voor kinderen is er volop vertie r(die trouwens slechts de havengelden betalen voor deze reis) . Op dit mooie cruiseschip maakt u kennis met de typische Italiaanse gastvrijheid terwijl u gebruik kan maken van alle uitstekende faciliteiten. Een cruise met deze telg uit de MSC Cruises vloot staat garant voor een blijvende herinnering. Reizen met de MSC Lirica is een belevenis die u niet snel zal vergeten! Waar wacht u nog op?

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

MSC Fantasia Kerstcruise

Italië Italiaanse Riviera

Wanneer u kiest voor deze kerstcruise, dan stapt u aan boord van een van de nieuwste schepen van MSC Cruises: de MSC Fantasia . De MSC Fantasia is het grootste schip ooit

gebouwd voor een Europese rederij. Het is een varend juweel, dat garant staat voor optimaal plezier en comfort. De MSC Fantasia vaart vanaf het Italiaanse Genua allereerst naar Barcelona waar u ’s middags van boord kunt. Na een volle dag op zee komen we in Casablanca aan waar u de hele dag de tijd heeft om rond te kijken. Daarna volgen het (nog steeds Britse) Gibraltar en Malaga waar u uiteraard ook van boord kunt. Vervolgens steken we over naar Civitavecchia niet ver van Rome waar u bijvoorbeeld het antieke Ostia Antica kunt bekijken. Het laatste traject voert u weer terug naar Genua waar de bus gereed staat om u weer terug naar Nederland te brengen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

MSC Fantasia Kerstcruise 20

Italië Italiaanse Riviera

Wanneer u kiest voor deze Kerstcruise, dan stapt u aan boord van een van de nieuwste schepen: de MSC Fantasia . De MSC Fantasia is het grootste schip ooit gebouwd voor een

Europese rederij, een varend juweel, dat garant staat voor optimaal plezier en comfort. De MSC Fantasia vaart vanaf het Italiaanse Genua allereerst naar Barcelona waar u ’s middags van boord kunt. Na een volle dag op zee komen we in Casablanca aan waar u de hele dag de tijd heeft om rond te kijken. Daarna volgen het (nog steeds Britse) Gibraltar en Malaga waar u uiteraard ook van boord kunt. Vervolgens steken we over naar Civitavecchia niet ver van Rome waar u bijvoorbeeld het antieke Ostia Antica kunt bekijken. Het laatste traject voert u weer terug naar Genua waar de transfer naar het vliegtuig gereed staat om u weer terug naar Nederland te brengen. Vier Kerst zoals Kerst gevierd moet worden en geniet van een volledig samengestelde vliegreis door Peter Langhout Reizen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

MSC Orchestra

Italië Italiaanse Riviera

Wat een voordeel! Peter Langhout Reizen heeft voor u in samenwerking met MSC een superactie samengesteld die boekbaar is tot slechts15 juni 2010. Voor u de buitenkans om voor een zeer voordelige

reissom de vakantie van uw dromen te maken. De reis is inclusief vervoer per luxe touringcar + overnachtingen en de 9 daagse luxe cruise op de MSC Orchestra.

Kom aan boord van de MSC Orchestra met haar unieke, elegante sfeer en geniet van een onvergetelijke cruise. Dit prachtige cruiseschip, sinds 2007 onderdeel van de imposante MSC-vloot telt 18 dekken en 1275 hutten, een volledig uitgebouwde spa, verschillende restaurants, een sigarenclub en nog zoveel meer. MSC Orchestra staat garant voor een unieke vakantiebeleving.

Deze prachtige 9 daagse Middellandse zeecruise vertrekt uit Genua en maakt stops in Malaga, Cadiz, Lissabon, Gibraltar, Alicante, Barcelona en eindigt weer in fantastisch Genua.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

La Dolce Vita Cruise

Italië Italiaanse Riviera

Middellandse zeecruise

Ga mee met hét vlaggenschip van de Italiaanse toprederij Costa Cruises: de 5-sterren Costa Concordia en maak deze zomer tijdens de "La Dolce Vita" - route kennis met Napels, Sicilie, Tunis,

Palma de Mallorca, Barcelona en Marseille. Boek nu!Inclusief vliegreis Rotterdam-Genua met Transavia, transfers en alle maaltijden aan boord!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen