Jamaica, het land van Rum en reggae

Werkwijze
Landen
Jamaica (141)
Regio's
Jamaica (140)
Saint James (1)
Plaatsen

Over Jamaica

Jamaica, oftewel Island in the Sun, is één van de mooiste eilanden in de Caribische Zee. Tijdens uw vakantie op Jamaica geniet u van een tropisch klimaat, kleurrijk leven, relaxte sfeer, mooie zandstranden en een prachtige diepblauwe zee. In Jamaica vindt u heerlijke badplaatsen, zoals Ocho Rios, Negril en Runaway Bay. Hier kunt u relaxen en genieten van de heerlijke temperaturen, maar ook vele watersporten beoefenen. Ook kunt u mooie boottochten maken en zelfs met een onderzeeër de onderwaterwereld ontdekken. U zult prachtige vissen en koraalriffen waarnemen. Liever op eigen gelegenheid de onderwaterwereld leren kennen, dan is een duikvakantie op Jamaica dé oplossing. In Ocho Rios ligt de Dolphins Cove waar u dolfijnen kunt bezichtigen en zelfs mee zwemmen!

Vakantie in Ocho Rios, Negril of Runaway Bay?

De badplaatsen Ocho Rios, Runaway Bat en Negril zijn zeer geliefd bij vakantiegangers. De stad Ochio Rios is een populaire bestemming voor duikvakanties en andere watersporten. Cruiseschepen weten de stad ook goed te vinden, deze stad is een beroemde halte voor cruiseschepen. De badplaats Runaway Bay is een populaire strandvakanties. Langs de kust liggen dan ook talloze hotels met ieder een privé strand. Negril is een geliefde badplaats, maar heeft nog steeds een gemoedelijke en kleinschalige sfeer.

Huur een auto en maak een rondreis op Jamaica!

Bent u benieuwd naar de natuurgebieden van Jamaica? Het Montego Bay Park is een groot natuurreservaat in de oceaan. Een ultieme plek voor windsurfers, duikers en snorkelaars. In het Nationale Park Blue Mountains kunt u genieten van bijzondere plantensoorten en verschillende dieren. Ook zijn er diverse prachtige regenvallen en rivieren te bewonderen. Verder kunt u ook actief bezig zijn in de natuur tijdens uw vakantie op Jamaica. Zo kunt u bergen en watervallen beklimmen, mountainbiken en paardrijden.

Bezoek Kingston, de hoofdstad van Jamaica

Kingston, de hoofdstad van Jamaica, is een gezellige en levendige culturele stad. Leuke markten, musea en uitgaansgelegenheden. In Kingston is het ook het Bob Marley museum gevestigd, in het huis waar Bob Marley gewoond heeft. Ook is er een openluchtmuseum, het Columbus park, gelegen op een rots boven de Discovery Bay. Hier zette Columbus voor het eerst een voet op Jamaica. Voor echte golfliefhebbers is Jamaica een perfect vakantieland. Het eiland heeft twaalf prachtige golfbanen met een geweldig uitzicht, u hoeft zich dus niet te vervelen tijdens een golfvakantie op Jamaica.

Last minute reizen naar Jamaica

Wilt u ook op vakantie naar Jamaica? Een all inclusive vakantie in het hotel Ocho Rios op Jamaica? Dit is één van de nieuwste all inclusive hotels direct gelegen aan het strand. Omgeven door prachtige natuur zult u hier genieten van perfecte service en comfort. Maar er zijn nog veel meer heerlijke all inclusive hotels en resorts voor een vakantie in Jamaica. Bekijk onze vakantie aanbiedingen en Jamaica reizen en boek snel een last minute reis.


Atlas toppers in Jamaica

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.