Krk

Werkwijze
Landen
Kroatië (752)
Regio's
Krk (1)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Krk op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Krk daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Krk:

Atlas toppers in Krk

Adriatic

Kroatië Krk

Het eiland Krk is een zeer geliefde vakantiebestemming. Dit grootste eiland van de Adriatische Zee wordt ook wel het Gouden Eiland genoemd. Prachtige kusten met schilderachtige baaitjes en eeuwenoude dorpjes en ruïnes

in het binnenland zorgen voor een unieke vakantiesfeer. Maar we nemen u ook mee naar Istrië met de Romeinse historie. Verder bezoeken we de wonderschone Plitvice meren en maken kennis met de heerlijkste streekwijnen. Geniet volop van zon, zee en de gezellige sfeer, maar vooral van de mooie excursies.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen