Medulin

Werkwijze
Landen
Kroatië (752)
Regio's
Medulin (6)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Medulin op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Medulin daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Medulin:

Atlas toppers in Medulin

Medulin

Kroatië Medulin

Dit gezellige mobile home park, bestaande uit wel 121 mobile homes is een echte aanrader voor families. U kunt hier verblijven met 3-5 personen. Geniet van de goede locatie: gelegen in het

centrum van Medulin en op slechts 10 km afstand van het bekende Pula. Direct aan Camp Medulin ligt een van de weinige zandstranden die Kroatie kent. Verder kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten die deze accommodatie u biedt, zoals meerdere restaurants, een supermarkt en een geldwisselkantoor en zijn er verschillende faciliteiten en aanpassingen voor minder validen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen