Rabac

Werkwijze
Landen
Kroatië (752)
Regio's
Rabac (4)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Rabac op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Rabac daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Rabac:

Atlas toppers in Rabac

Bingo Op Indeling Rabac

Kroatië Rabac

Een ideale manier voor een goedkope en kwalitatieve vakantie met of zonder uw kinderen. Voor deze reis hebben wij een aantal verschillende prive - appartementen*** in Rabac gecontracteerd. Alle appartementen bevinden zich

in het hogere gedeelte van Rabac. Bij aankomst in Rabac ontvangt u van onze lokale agent de gegevens van het appartement waar u in verblijft. Alle appartementen zijn netjes ingericht en bevinden zich op 200-2000 meter vanaf het strand.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Seat Only Rabac

Kroatië Rabac

Wanneer u alleen gebruik wil maken van een busretour naar Rabac, kunt u bij ons ook losse stoelen reserveren voor 10 en 17 daagse reizen naar Kroatie.


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Mediteran Residence

Kroatië Rabac

Dit hotel ligt aan een mooie baai met een strand van kiezelstenen, wat ongeveer 100 meter van het hotel ligt. Vanwege het feit dat het hotel omgeven is met mooie stranden en

een heldere zee, leent het zich uitstekend om helemaal lekker tot rust te komen. Het hotel beschikt over 110 kamers waar in u kunt genieten van het mooie uitzicht over de baai. Alle kamers zijn voorzien van een balkon, badkamer met douche en toilet en telefoon. Het restaurant wat bij dit hotel hoort zit in het Marina Hotel dat dichtbij Mediteran Residence** ligt. U kunt daar tercht voor het ontbijt en diner. Ook zijn er verschillende bars aanwezig. Verder zijn er ook verschillende animatieprogramma's voor kinderen aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Mimosa Hedera Narcis

Kroatië Rabac

Groot, terrasvormig aangelegd hotel, dat in een mooie baai gelegen is vlakbij het kleine centrum van Rabac. Het hotel beschikt over veel faciliteiten en is zeer geschikt voor families met kinderen.


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen