Rovinj

Werkwijze
Landen
Kroatië (752)
Regio's
Rovinj (2)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Rovinj op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Rovinj daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Rovinj:

Atlas toppers in Rovinj

Seat Only Rovinj

Kroatië Rovinj

Wanneer u alleen gebruik wil maken van een busretour naar Rovinj, kunt u bij ons ook losse stoelen reserveren voor 10 en 17 daagse reizen naar Kroatie.


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Bingo Op Indeling Rovinj

Kroatië Rovinj

Een ideale manier voor een goedkope en kwalitatieve vakantie met of zonder uw kinderen. Voor deze reis hebben wij een aantal verschillende prive - appartementen*** in het oude deel van Rovinj gecontracteerd.

Alle appartementen zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht en zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet, kitchenette, koelkast, U hoort bij aankomst in welke appartementencomplex u verblijft, waardoor wij een zeer lage prijs kunnen garanderen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen