Verre reizen naar Maleisië

Werkwijze
Landen
Maleisië (96)
Plaatsen

Over Maleisië

Maleisië, een prachtig land in het zuidoosten van Azië. Maleisië bestaat uit twee delen en wordt gescheiden door de Zuid-Chinese Zee. Het ene deel grenst aan Thailand en het andere deel aan Indonesië. Maleisië is een heerlijk vakantieland, waar u heel het jaar door kunt genieten van een stralende zon en warme temperaturen. Een vakantie in Maleisië is een waar tropisch paradijs. Maar een vakantie in Maleisië heeft meer te bieden dan alleen lange witte zandstranden en een tropisch klimaat. Ook avonturiers zijn in Maleisië op de juiste plek. Prachtige wandeltochten door de regenwouden, exotische dieren en mooie oude steden.

Ontdek de eilanden Borneo, Langkawi en Pangkor

Voor de kust van Maleisië liggen diverse eilandjes gevestigd, zoals Borneo, Langkawi, Pangkor of Penang behorend tot Maleisië. Hier vindt u ook tropische regenwouden, mooie stranden en een helderblauwe zee. Op de eilandjes vindt je leuke restaurantjes, barretjes en rustige plekken waar je heerlijk kunt ontspannen. Elk eiland heeft zijn eigen sfeer. Tijdens uw vakantie in Maleisië zou u een bezoekje moeten brengen aan het eiland Penang, ook wel ``the Pearl of the Orient`` genoemd. Het is een erg levendig en gezellig eiland. Leuke stadjes, verschillende bevolkingsgroepen, prachtige tuinen en heerlijke zwembaden. Langkawi is een eiland waar vooral Maleisiërs wonen en waar een prachtige natuur te vinden is. Ongerepte oerwouden, begroeide bergen en bijzondere vogel en vlindersoorten. In Langkawi vindt u prachtige, luxe hotel, direct aan het strand, zoals het Langkawi resort. Op Borneo kunt u volop kunt genieten van een vakantie in Maleisië.

Prachtige bezienswaardigheden in Kuala Lumpur

Kuala Lumpur is de hoofdstad van Maleisië. Hier zijn vele oude bouwwerken, traditionele wijken, avondmarkten, maar ook hoge moderne gebouwen te vinden, zoals de Twin Towers. In de buurt van het centrum staat Sri Mahamariaman Tempel. Dit is de mooiste en meest gedetailleerde tempel van Maleisie. Naast deze bouwwerken is er midden in Kuala Lumpur een groot park te vinden, Taman Tasik Perdana. Veel groen en een groot meer. Kortom het park Taman Tasik Perdana is een heerlijke plek om tot rust te komen.

Rondreis door Maleisië

Maleisië telt te veel bezienswaardigheden en fascinerende natuurelementen om in één vakantie te bezichtigen. Daarom is een rondreis door Maleisië een aanrader. Ontspan aan de schitterende stranden, bezoek het Kinabalu National Park op Borneo en het duikparadijs Pulau Tenggol. U bepaalt zelf of u een georganiseerde groepsreis wilt of een individuele rondreis. Er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden om een avontuurlijke rondreis door Maleisië te maken.

Hotels in Maleisië

Bent u op zoek naar een land met een grote verscheidenheid en wonderbaarlijke vergezichten? Houdt u van een prachtige tropische natuur, mooie bouwwerken en een indrukwekkende cultuur? Zoek dan niet meer verder maar boek een verre reis naar Maleisië. U kunt in Maleisië indrukwekkende rondreizen maken, maar ook genieten van zon, zee en strand vanuit uw hotel. Kom heerlijk tot rust in een van de prachtige resorts in Maleisië en geniet van uw zomervakantie.


Atlas toppers in Maleisië

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.