St Julian s

Werkwijze
Landen
Malta (313)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar St Julian s op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar St Julian s daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in St Julian s:

Atlas toppers in St Julian S

St Julians Bay

Malta St Julian s

Geniet van Malta met haar rijke cultuur en kleurrijke geschiedenis: een fantastische bestemming voor een rondreis. Tal van culturen en volkeren hebben hier hun stempel achtergelaten, tijdens deze rondreis maakt u kennis

met dit mooie eiland. Uiteraard staan alle bekende hoogtepunten van Malta op het programma, zoals de hoofdstad Valletta en het buureiland Gozo. Maar u ziet ook de lokale cultuur tijdens een excursie naar een paar kleinere dorpjes. In het gebied dat de drie riddersteden genoemd wordt ziet u duidelijk de sporen van de vroegere Maltese ridders. Malta ligt midden in de Middellandse Zee op slechts 4 uur vliegen en u kunt er gewoon Engels spreken, kortom hier moet u een keer geweest zijn! Er is geen minimale deelname aan deze rondreis.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Cavalieri

Malta St Julian s

Geniet deze winter van Malta is met haar rijke cultuur en kleurrijke geschiedenis een fantastische bestemming voor een excursiereis. Een vakantie op Malta betekent op een eiland kennis maken met uiteenlopende werelden.

Tal van culturen en volkeren hebben hier hun stempel achtergelaten: Romeinen, Arabieren, Maltezer-ridders en natuurlijk de Engelsen. Het weer is het hele jaar door aangenaam, dus ook in de winter kunt u deze prachtige bestemming bezoeken. Tijdens onze excursiereis bezoekt u alle hoogtepunten van Malta en er is geen minimale deelname aan de reis. Malta ligt midden in de Middellandse Zee op slechts 4 uur vliegen en u kunt er gewoon Engels spreken, kortom hier moet u een keer geweest zijn!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen