Haarlem

Werkwijze
Landen
Nederland (2446)
Regio's
Haarlem (1)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Haarlem op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Haarlem daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Haarlem:

Atlas toppers in Haarlem

Ambassador City Centre

Nederland Haarlem

Haarlem is uitgeroepen tot de beste winkelstad van Nederland 2009. Naast de bekende modeketens vindt u hier vele kleine boutiques en speciaalzaken. Er is voor ieder wat wils met een gezellige markt

op zaterdag. Naast shoppen biedt Haarlem nog vele andere mogelijkheden zoals een bezoek aan het nabijgelegen Frans Hals of het Teylers Museum. Ook het strand van Zandvoort is vlakbij, heerlijk om even uit te waaien of te genieten van de zon. Het sfeervolle hotel ligt midden in het centrum naast de prachtige St. Bavo.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen