Leeuwarden

Werkwijze
Landen
Nederland (2446)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Leeuwarden op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Leeuwarden daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Leeuwarden:

Atlas toppers in Leeuwarden

Nederland Leeuwarden

De Elfstedentocht gaat door dit jaar! KRAS.NL heeft een prachtige fietstocht langs de beroemde Friese steden samengesteld. Heerlijk fietsen langs de bekende meren, door de bossen en weilanden en op tijd pauzeren

in de karakteristieke dorpen. Waarom kiest u dit jaar niet eens voor Fryslân op de fiets?Overnachtingen U fietst van hotel naar hotel en de bagage wordt voor u vervoerd. De uitstekende 3-sterrenhotels liggen in of nabij genoemde plaatsen en uw kamer beschikt ten minste over bad of douche en toilet. De hotels beschikken over een fietsenstalling.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Kras aanbiedingen aanbiedingen v.a. € 399,00

Hotel Eden Oranje Leeuwarden

Nederland Leeuwarden

Met dit arrangement willen wij u op een onvergetelijke manier kennis laten maken met de provincie Friesland. In het oude hart van Leeuwarden, direct tegenover het station, ligt het 4-sterren Eden Oranje

Hotel Leeuwarden. Loop door de beroemde smalle keienstraatjes en ontdek de stijlvolle winkels, uitstekende restaurants, gezellige terrasje en de beroemde scheve toren de Oldehove. Ook kunt u gebruik van het veerbootkaartje die in dit arrangement is inbegrepen om vervolgens heerlijk uit te waaien of te wadlopen op één van de Waddeneilanden Ameland of Schiermonnikoog. Het hotel beschikt over 78 onlangs gerenoveerde kamers met flatscreen TV , een splinternieuw restaurant, een loungebar en eigen parkeergelegenheid ( tegen betaling). Kom langs en ervaar de Friese vriendelijkheid !

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen