Vakantie in het Caribisch gebied

Werkwijze
Plaatsen

Over Nederlandse Antillen

Uitgezonderd Aruba dat al langer onafhankelijk is hoorden de meeste eilanden van de voormalige Nederlandse Antillen nog als apart land bij het Koninkrijk der Nederlanden. De Nederlandse Antillen bestond oorspronkelijk uit zes eilanden gelegen in de Caribische Zee, te noemen: Curaçao, Aruba, Sint Maarten, Saba, Sint Eustatius en Bonaire. Dit kleine stukje Nederland helemaal aan de andere kant van de Atlantische Oceaan is het meest paradijselijke stukje Nederland dat er bestaat. Ideaal voor een zon en strand vakantie! Tijdens uw vakantie in de Caribbean geniet u van een prachtige diepblauwe zee, een stralende zon en mooie brede zandstranden. Een vakantie op een van deze eilanden is een zonvakantie naar een waar paradijs. De eilanden zijn tegenwoordig onafhankelijk, maar worden nog vaak benoemd onder de verzamel naam de Nederlandse Antillen. Alle eilanden in de Caribbean hebben een prachtig strand, aangenaam klimaat en een van s`werelds mooiste onderwaterwerelden waar u kunt snorkelen en duiken. U zult prachtige tropische vissen en koraalriffen ontdekken. U hoeft uw hoofd maar onder water te steken en u beland in een heel andere wereld. Ook is de Caribische Zee erg populair bij watersportliefhebbers door de oneindige zeil & surf mogelijkheden.

Aruba, Bonaire & Curaçao, de toppers!

Curaçao is het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. Naast een heerlijke zonvakantie kunt u ook actief bezig zijn tijdens uw vakantie Curaçao. Geniet van de prachtige natuur en breng een bezoekje aan het Christoffelpark. Hier vindt u de grote Chrisstofberg waar u prachtige wandelingen kunt maken. Willemstad is de hoofdstad van Curaçao en bestaat uit leuke gekleurde huisjes. Ook vindt u er leuke winkeltjes, restaurantjes en barren en zijn er diverse musea te bezoeken. Tijdens uw vakantie Aruba kunt u op Palm Beach en Eagle Beach genieten van een heerlijke zonvakantie. De hoofdstad van Aruba is Oranjestad, waar vele leuke winkeltjes, cafeetjes en restaurantjes te vinden zijn. Ook hier zijn diverse musea te bezoeken. Geniet op Aruba van de prachtige natuur in het Arikok National Park, waar prachtige dieren te spotten zijn.

De Antillen eilanden meer te bieden dan je denkt!

Het eiland St. Maarten is ook een populair vakantie eiland en is verdeeld in een Nederlands en Frans gedeelte. Sint Maarten bestaat uit een prachtig heuvelachtig binnenland waar velen zoutmeren te vinden zijn. Ook voor een heerlijke vakantie Bonaire, Saba of Sint Eustatius kunt u hier terecht. Prachtige eilanden waar buiten het strandleven van alles te doen en te bezichtigen is. Een vakantie naar de Antillen is voluit genieten van het mooie weer en de prachtige omgeving. Bekijk de mooie resorts in Curaçao, Sint Maarten, Aruba en andere eilanden van de Nederlandse Antillen. Voor een heerlijke zonvakantie Curaçao kunt u denken aan Blue Bay Curacao, prachtige appartementen en hotels in Curaçao. Dus bent u op zoek naar een super vakantie op de Nederlandse Antillen, bekijk dan onze last minute reizen en all inclusive vakanties naar één van de prachtige eilanden van de Nederlandse Antillen.

Atlas toppers in Nederlandse Antillen

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.