Oostenrijk

Werkwijze
Landen
Oostenrijk (2010)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Oostenrijk op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Oostenrijk daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Oostenrijk:

Atlas toppers in Oostenrijk

Der Salzburger Hof

Oostenrijk Oostenrijk

Hotel met een bijzondere sfeer. Alle kamers hebben een thema zoals 'The Sound of Music' en 'Mozart'....


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Zur Post

Oostenrijk Oostenrijk

Op en top Oostenrijkse gezelligheid en gastvrijheid vindt u in Hotel Zur Post*** in het gezellige dorpje Hinterriss. De nette kamers zijn voor u gereserveerd en het welkomstdrankje staat al voor u

klaar. Een aangenaam verblijf in het hotel is uiteraard een belangrijk aspect van uw vakantie, maar daarnaast staan er natuurlijk bijzondere excursies naar de mooie langlaufgebieden in de omgeving, te maken in het gebied van Karwendel. Tevens kunt u de 'SILBERcard’ aanvragen bij het hotel waarmee u ter plekke gratis aan diverse excursies mee kunt doen. Alvast veel langlaufplezier!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen