Oropesa del Mar

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Oropesa del Mar op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Oropesa del Mar daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Oropesa del Mar:

Atlas toppers in Oropesa Del Mar

Hotel Marina D'Or Playa

Spanje Oropesa del Mar

Hotel Marina d?Or Playa is onderdeel van een bruisend ministadje waar zich in totaal vier Marina D?Or hotels bevinden. In dit stadje is van alles te doen. Je kunt een kleurrijke cocktail

bestellen in één van de bars, een drankje drinken in de gezellige pub of een dansje wagen in de discotheek. Voor kinderen is er een zwembad met waterglijbanen en een hele leuke miniclub. ?s Avonds worden er in de schitterende tuin mooie shows gegeven. Naast al deze gezamenlijke voorzieningen heeft elk hotel ook haar eigen faciliteiten. Marina D?Or Playa heeft een eigen zwembad, een eigen buffetrestaurant en de kinderen kunnen ook in het hotel zelf naar de miniclub. Wil je even helemaal tot rust komen? Dan kun je naar de spa die zich in Marina D?Or Playa 5 bevindt. Hier kun je ontspannen in de sauna of jacuzzi of even helemaal wegdromen tijdens een heerlijke schoonheidsbehandeling.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen