Santiago de Compostela

Werkwijze
Landen
Spanje (11876)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Santiago de Compostela op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Santiago de Compostela daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Santiago de Compostela:

Atlas toppers in Santiago De Compostela

Hotel Diverse S Noord Spanje

Spanje Santiago de Compostela

Genieten van de rijke cultuur van Spanje? Boek dan deze schitterende busreis naar Noord-Spanje. Maak kennis met bijzondere steden als Pamplona, Burgos en Léon en bewonder de vele schitterende bouwwerken uit zowel

de Romeinse tijd als de middeleeuwen. Hoogtepunt van de reis is het bedevaartsoord Santiago de Compostela. Aangezien de naamdag van de apostel St. Jacob in 2010 op een zondag valt is het een heilig jaar voor Santiago. Een extra reden om de stad te bezoeken.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen