Thailand, uw welverdiende tropische vakantie

Werkwijze

Over Thailand

Thailand is een populair vakantieland om te backpacken, rondreizen of voor een strandvakantie. Kortom een prachtig land voor het doorbrengen van uw zomervakantie. Thailand biedt mooie badplaatsen, waar u geniet van een prachtig strand aan de diepblauwe zee. Hua Hin is de oudste en eerste badplaats van Thailand en hier kunt u genieten van uw rust, de tropische natuur en heerlijke zandstranden. Andere populaire badplaatsen voor een vakantie in Thailand zijn Pattaya, Phuket en Cha-am. Maar Thailand is niet alleen dé bestemming voor een geweldige zonvakantie maar ook een voor een onvergetelijke rondreis. Het land biedt prachtige bezienswaardigheden, zoals wondermooie tempels, schitterende vergezichten en natuurgebieden.

Bangkok, waanzinnige stad vol met cultuur en avontuur

Tijdens uw vakantie Thailand brengt u natuurlijk ook een bezoekje aan de bruisende hoofdstad Bangkok. Hier is de bijzondere cultuur uiterst waar te nemen. Mooie gebouwen, zoals de koninklijk paleis, honderden tempels en kloosters, musea en de bijzondere leefgewoontes in Thailand zullen veel indruk op u maken. Neem een kijkje in China Town en een wandeling maken door het natuurpark Lumpini Park.

Koh Samui in de Golf van Thailand

Koh Samui is een eiland behorend tot Thailand, gelegen in de Golf van Thailand. Hier vindt u prachtige zandstranden, mooie baaien met helderblauw water. Koh Samui is een uiterst geschikte plek voor een heerlijke zonvakantie. Als u om u heen kijkt ziet u mooie palmbomen, en richting het binnenland prachtige bergen met diverse spectaculaire watervallen. Door de bergen kunt u prachtige wandelingen maken en aan de kust snorkelen, duiken en diepzeeduiken. De ervaren duikers moeten zonder enige twijfel de `Similian Eilanden` bezoeken. Deze eilandengroep bestaat uit negen eilanden die veel wereldse duikstekken te bieden hebben.

Vakantie aanbiedingen Thailand

Droomt u ook van een strandvakantie in Thailand of een rondreis? Van de prachtige cultuur genieten en heerlijk relaxen op de mooie stranden onder een stralende zon? Er zijn diverse vakantie hotels in Thailand en zowel individuele als groepsrondreizen voor een scherpe prijs. Dus bekijk snel onze vakantie aanbiedingen naar Thailand.

Atlas toppers in Thailand

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.