Rokytnice nad Jizerou

Werkwijze
Landen
Tsjechië (318)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Rokytnice nad Jizerou op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Rokytnice nad Jizerou daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Rokytnice nad Jizerou:

Atlas toppers in Rokytnice Nad Jizerou

Hotel Sport Bohemia

Tsjechië Rokytnice nad Jizerou

Zin in een extra voordelige vakantie? Dan is het Tsjechische Reuzengebergte een prima optie! Het gebied is door de uitstekende sneeuwcondities en de aangename prijzen niet voor niets jarenlang het meest populaire wintersportgebied in Tsjechië.

We vinden er meer dan 20 pistes met afdalingen in een verschillende moeilijkheidsgraad. Het dorp telt verschillende hotels, restaurants en café’s.Wij reserveerden voor u het Sporthotel Bohemia in Rokytnice. Direct naast ons hotel bevindt zich de skischool met oefenlift terwijl het skigebied Studena achter ons hotel op pakweg 400 meter ligt. Het skigebied van Horny Domky/Lisa Hora ligt op enkele kilometers afstand en is makkelijk bereikbaar per auto of de skibus waarvan de halte slechts 200 meter vanaf ons hotel ligt. De prijzen van zowel lessen en skihuur zijn hier aangenaam laag. Langlaufers kunnen bovendien via de stoeltjeslift naar het aan de andere kant van de berg gelegen Harrachov waar vele extra kilometers loipen liggen.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen