Tunesië, dé zonvakantie topper

Werkwijze
Landen
Tunesië (933)
Plaatsen

Over Tunesië

Tunesië is een land aan de Middellandse Zee met prachtige badplaatsen en vele bijzondere bezienswaardigheden, op slecht drie vlieguren afstand. Het landschap van Tunesië is ook erg variërend, van prachtige stranden, groene vlaktes in het Noorden van Tunesië tot de grote zandvlaktes van de Sahara.

Prachtige badplaatsen voor uw zonvakantie

Enkele bekende badplaatsen zijn Monastir, Sousse en Port el Kantaoui, waar vele zonaanbidders hun vakantie doorbrengen. Sousse, de grote havenstad en badplaats is uitgegroeid tot een van de belangrijkste toeristische steden van Tunesië. Wat dacht u van relaxen op de heerlijke stranden onder een stralende zon of watersporten beoefenen op de diepblauwe zee. Ook kunt u in Monastir, Sousse en Port El Kantaoui heerlijk shoppen en leuke marktjes bezoeken. In de avonden zijn er gezellige kroegen en enkele discotheken waar u rustig een drankje kunt nuttigen, of kunt genieten van een uitbundig uitgaansleven.

Zonnig schiereiland Djerba

Djerba, het grootste eiland voor de kust van Tunesië bestaat uit een vlak landschap met vele palmbomen en olijfbomen. Een prachtig gebied voor een fantastische zonvakantie. Het eiland beschikt namelijk over mooie, brede zandstranden waar vele mogelijkheden tot watersport worden geboden.

Meer dan alleen een zonbestemming!

Maar vakanties naar Tunesië bieden meer dan alleen een luxe strandleven. De hoofdstad van Tunesië, Tunis, wordt jaarlijks veel bezocht door toeristen. De prachtige cultuur van Tunis bestaat uit een bijzondere architectuur, smalle straatjes en indrukwekkende gebouwen. Kairouan is een stad waar veel moskeeën te bezichtigen zijn en bekend staat om prachtige, handgemaakte tapijten. El Djem is een beroemd dorpje door zijn best bewaarde amfitheater van Tunesië. In de zomermaanden vinden hier mooie, klassieke concerten plaats. In Tunesië zijn nog vele indrukwekkende plaatsen te vinden waar prachtige cultuurelementen te bewonderen zijn.

All Inclusive & Last Minute aanbiedingen

Op zoek naar heerlijke all inclusive vakantie of last minute naar Tunesië? Boek snel uw zonvakantie naar Tunesië. Kijk hier voor de leukste vakantie aanbiedingen en geniet van een heerlijke zomervakantie in de stralende zon.

Atlas toppers in Tunesië

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.