Yalikavak

Werkwijze
Landen
Turkije (3389)
Regio's
Yalikavak (1)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Yalikavak op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Yalikavak daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Yalikavak:

Atlas toppers in Yalikavak

Family Belvedere

Turkije Yalikavak

Als u op zoek bent naar een rustige, ontspannende vakantie dan bent u hier aan het goede adres. Dit gezellige familiehotel biedt u zowel vele faciliteiten als zeer gastvrij personeel. Het uit

139 kamers bestaande en in 2008 gerenoveerde hotel ligt op 600 meter van het Yalikavak zandstrand. Met de auto of het openbaar vervoer bent u zo in Bodrum (16km) of andere omliggende steden. Deze reis is ideaal voor het hele gezin, want er wordt ook veel aan animatie gedaan. Ook voor de volwassenen is er voldoende entertainment.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen