Fujairah

Werkwijze
Regio's
Fujairah (3)
Plaatsen
Over de Zomervakantieatlas

Welkom op de zomervakantie atlas. Hier vindt u een overzicht van alle zonvakanties & strandvakantie aanbiedingen naar Fujairah op het internet. Boek uw ideale zonvakantie reis naar Fujairah daarna direct bij de goedkoopste aanbieder. Wij bieden u inzicht in alle zon, zee- en strandvakantie aanbiedingen die op elk moment beschikbaar zijn. U kunt uw wensen kenbaar maken waarna onze Zomer Vakantie Atlas voor u een overzicht toont van beschikbare hotels, appartementen, vakantie villa's of studio's. Hieronder vindt u de actuele aanbiedingen van zon & strandvakanties in Fujairah:

Atlas toppers in Fujairah

Hotel Radisson Blu Resort Fujairah

Verenigde Arabische Emiraten Fujairah

Hotel Radisson Blu Resort Fujairah ligt direct aan een 500 meter langgerekt, privé, zandstrand. Ondanks de ruime opzet van dit hotel, doet het knus en gezellig aan. Daarnaast zijn er maar liefst

5 zwembaden te vinden, waar jong en oud zich iedere zonnige dag weer kunnen uitleven.

De fijne kamers hebben veelal mooie uitzichten over zee en bieden je wifi. Na een goede nachtrust kun je de dagen goed starten met een ontbijtje in restaurant Breeze.  ?s Avonds worden er heerlijke gerechten geserveerd in restaurant Al Nokhada. De dagen afsluiten, in een ontspannen setting, kan in zowel de The Lounge of The Heatwave bar.

Dit familiehotel heeft veel vermaak te bieden; ook zeker op en rondom het water. Als je benieuwd bent geworden naar de onderwaterwereld, is dit je kans om een professionele (proef)duik te nemen in de helderblauwe zee. Echte thrillseekers kunnen er voor kiezen om een waterscooter te huren. Liever totale ontspanning? Kies dan voor een bezoekje aan het Spa Zen wellnesscenter.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Le Meridien Al Aqah Beach Resort

Verenigde Arabische Emiraten Fujairah

Hotel Le Meridien Al Aqah is een luxe resort met een tal faciliteiten voor jong en oud. Hier kan iedereen, duikers, snorkelaars, watersportliefhebbers, zonaanbieders en rustzoekers, zich uitstekend vermaken.


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen

Hotel Fujairah Rotana Resort & Spa

Verenigde Arabische Emiraten Fujairah

Het nieuwe hotel Fujairah Rotana Resort & Spal in het rustige Emiraat Fujairah heeft een prachtige ligging tussen het Al Hajar gebergte en de Indische Oceaan en biedt een breed scala aan

faciliteiten voor jong en oud. Daarnaast zijn er veel waters...

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen