Een avontuurlijke vakantie om nooit te vergeten!

Werkwijze
Plaatsen

Over Zuid-Afrika

Gaat u op vakantie naar Zuid-Afrika? In Zuid-Afrika kunt u genieten van de bijzondere natuur en cultuurverschillen. Ga op bezoek bij de authentieke steden als Kaapstad en Johannesburg, waar de Afrikaanse geschiedenis nog duidelijk zichtbaar is. Zuid-Afrika beschikt over een ware schoonheid.   Spot de `Big Five` in het Kruger National Park en de zwarte neushoorns en krokodillen in het unieke kustreservaat St. Lucia. Ook Zululand en de prachtige Drakensbergen mag u niet missen! Zomervakantie Atlas vergelijkt voor u de beste zomervakanties, groepsrondreizen en rondreizen in Zuid Afrika in samenwerking met een stenen reisbureau, zodat u zeker bent van de goedkoopste zomervakantie naar Zuid Africa; waar u wordt verrijkt met speciale ervaringen!

Bijzondere bezienswaardigheden in Zuid-Afrika

Tijdens uw zonvakantie kunt u ervoor kiezen om op safari in Zuid-Afrika te gaan: een echte aanrader. Een bezoek aan Soweto, een van de meest bekende townships in Afrika, zal een indruk op u achterlaten, of ga naar de Premiermijn, de meest bekende diamantenmijn ter wereld.U kunt deze tocht zelfstandig ondernemen, maar het is slimmer als u de safaritocht bij een gespecialiseerde reisorganisatie boekt. De prachtige natuur zal u zeker niet ontgaan wanneer u arriveert in het prachtige Zuid Afrika, maar met enige uitstapjes onder begeleiding naar natuurreservaten maakt u uw ervaringen compleet!

Van budget hotels tot luxe hotels in Zuid-Afrika

Er zijn vele verblijfsmogelijkheden tijdens uw zomervakantie in Zuid Afrika. U kunt er een hotel boeken, maar u kunt ook verblijven in uw camper in de wilder natuur. In Kaapstad kunt u vanuit uw hotel genieten van de prachtige Tafelberg. Kaapstad wordt niet voor niets één van de mooiste steden ter wereld genoemd. Bezoek vanuit Kaapstad  ook Kaap de Goede Hoop waar u onderweg pinguïns in Simonstad tegenkomt. Ook in Johannesburg en  Port Elizabeth kunt u overnachten in een hotel. Vergelijk snel de mogelijkheden!

Reizen naar Zuid Afrika

Bij Zomervakantieatlas.nl kunt u goedkope vakanties, rondreizen en groepsrondreizen naar Zuid Afrika boeken. Wilt u op eigen gelegenheid Zuid-Afrika ontdekken? Dan is een individuele rondreis iet voor u! U heeft ook de mogelijk om een hotel te boeken in de wereldsteden Johannesburg, Port Elisabeth en  Kaapstad. Vergelijk snel alle mogelijkheden en ga goedkoop Zuid-Afrika ontdekken!

Atlas toppers in Zuid-Afrika

Met deze zoekcriteria is er geen accommodatie beschikbaar.
Klik hier om terug te keren naar de homepage.